Naša pjevačica Snežana Mišković, svima je više poznata kao Viktorija, poznata je po jako uspješnoj karijeri, ali i njenom jako teškom životu. Ona je svoju karijeru započela u grupi Aksa, a onda je odlučila da vodi sastav pod imenom Viktorija. Iako je na muzičkom polju imala jako puno uspjeha, nagrada i pohvala za njen rad, ipak je njen privatni život obilježen velikom traum0m i patnjom.

<p>Turbulentan život</p>
Viktorija je 1982. godine rekla sudbonosno “da” momku sa kojim se zabavljala tek deset dana, međutim, ubrzo joj je život u braku sa njim postao pakao. On se dr0girao i prodavao njihove stvari kako bi imao za dr0gu.

<p>Turbulentan život</p>
– Tek u trideset trećoj sam prvi put videla her0in, ovu drogu su koristili muzičari sa kojima sam snimala ploču. Videla sam da ti ljudi ne funkcionišu bez toga. Ja sam po tom pitanju bila prava neobrazovana seljanka, koja ništa o tome nije znala. Gledala sam jednog prijatelja koji je svoj zub izvadio prstima. Her0in sam probala iz znatiželje, neznanja i radoznalosti. Posle završetka snimanja, nakon što sam ga uzela, osećala sam se kao da me je savladao grip. Kolege su mi rekle da je to početak krize.

Iako je i sama u mladosti probala her0in, shvatila je da je to zlo i pogubno za zdravlje i da to nije za nju.

<p>Turbulentan život</p>
Nakon nekog vremena pokušala je da nađe sreću u ljubavi sa svojim drugim izabranikom s akoji je živjela u vanbračnoj zajednici, ali i to je bilo bezuspješno. Iako ona sa njim ima kćerku Taru, on joj je pravio pak*a0 od života. Sa njim se borila za starateljstvo nad svojom kćerkom, pa je tako htio i da je stavi u ludnicu. Nakon višegodišnje borbe, ona je napoon dobila starateljstvo,a ta borba ju je koštala živaca. Ona je javno govorila o događaju , zbog kojeg je dćivjela t*aumu. Naime, ona je dan uoči kocerta u Skoplju izgubila bebu.

– Negde oko 11 časova ja odem u toalet i onda se desilo nešto neverovatno. Izbacila sam plod – prisjetila se Viktorija.

Preporučujemo