Sigurni smo da i dan danas postoje osobe koje vole da pogledaju neku dobru emisiju na televiziji, ali u današnje vreeme pored Zadruge koja iskače svako malo, jako je tekoš pronaći nešto takvo. Ali, još uvek imamo naiconalne frkvencije kao što je RTS, HRT koje prukazuju mnogo kvalitetan sadržaj, tako da plaćanje pretplate njima i nije nešto na šta se baca novac.

Šta mislite da morate plaćati za Pink tv pretplatu? Onda svaki vikedn morate gledati teror od jutarnjeg prgrmaa koji vodi Jovana Jeremić, koja je pojam kvalitetnog TV vođenja programa, ili jednotavno Praktičnu ženu, emisiju koja se uspšeno prikazuje već nekoliko godina .

Njeno je ime Nataša Pavlović i ona je rođena 1975 godine u Zagrebu, a ona je sa samo 16 godina je sa roditeljima došla u Beograd gde je završila žurnalistiku. Tu je morala da kreće ispočetka nova škola, novo društvo, a sa samo 21 godinu je počela da radi na jednoj beogradskoj radiskoj stanici, jako se brzo i udala, pa je dobila dvoje dece, te se nakon toga i razvela. Muž joj je umro prošle gdne, a sa njima je do trenutka njegove smrti bila u sjajnim odnosima.

Ova vodi emisiju Praktična žena koja je baš gledana, uvek ima neke nove savete, koje su jako bitne ženama, a na društvenim mržema aje više nego aktivna. Ali, ove subote je apsolutno sve iznenadila, kada je postavila jedan stori, na kojem je napisala “Đta da sam muško”. Pogledajte i sami sliku, jer verujemo da joj je bilo i više nego dosadano kada je postavila ovu fotku na svoj profil.

Preporučujemo