Kada je u pitanju proleće to je doba godine kad se priroda budi u svim mogućim oblicima i svi ponovno izlaze iz sovih skrovišta. Ljudi šetaju i voze bicikla, cveće ponovno raste, insekti oprašuju cvetove i razne životinje se ponovno pojavljuju svuda. Na veliku žalost mnogih, zmije su životinje koje obožavajusunce i toplotu pa se najčešće mogu sresti vani.

Tako je jedan čovek iz Teksasa u Sjedinjenim Američkim Državama se nije baš lepo proveo kada je sro zmiju u svom dvorištu i odlučio da nešto uradi po tom pitanju. Njegova žena je ispričala medijima šta se sve desilo i saznali smo da je njen muž jedna preživeo susret sa zmijom. Naime, jednog daa je raido u dvorištu jer je bio lep i sunčana dan Dok je radio uočio je zvečarku dugu 125 cm što je jako opasna vrsta zmije u tom delu sveta jer vas vrlo lako može otrovati svojim kobnim ujendom pa je mnogi zato izbegavaju kad je vide.

Međutim, ovaj gosposdin nije imao srće kad se sukoboo pa je završio u bolnici gde su mu jedva spasili život. Naim, on je pao na zmiju i odrubio joj glavu jer je zaključio da je mrtva. Međutim, ono što nije znao da je zmije mogu ujesti i par sati nakon smrti.

Tako da je glava ove zvečarke ga je ujela i odmah je dobio napade pa je morao primiti dvadeset i šest doza protuotrova. Ovaj fenomen je objasnila Leslie Boyer koja radi na Univerzitetu u Arizoni u sklopu Viper instituta i rekla je da joj nije drago što je napao nedužnu životinju. Šta vi mislite o ovome?

Preporučujemo