Napetost u rijalitiju “Elita 7” postaje sve zanimljivija iz dana u dan, a neke nedavne scene privukle su pažnju gledatelja. Dok se pripremala u svlačionici, Teodora Radojičić slučajno je otkrila svoje gole grudi pred kamerama. Činilo se kao da nije bila svjesna prisutnosti kamere jer se brzo skinula. Kamera je zabilježila te intimne trenutke njezinih otkrivenih grudi i drugih privatnih dijelova tijela. Ostaje nejasno je li to bilo namjerno ili slučajno.

Jučer je u Šimanovcima došlo do napetog sukoba između Uroša Stanića i Stefani Grujić. Uroš je provokativno komentirao Stefani, a ona se odlučila suočiti s njim. Uključio se i Boža Jones, koji je također napao Uroša. Stefani je izrazila frustraciju, rekavši: “Dajem ti sve, a ti se ponašaš ovako.” Uroš joj je odgovorio: “Nemoj me gnjaviti, šivali su te tamo-vamo.” Stefani je upozorila Uroša da će biti posljedica kad mu preda Slobicu. Nakon ovog incidenta, u kući je zavladao kaos. Stefani se čak i fizički sukobila s Urošem, a morao je intervenirati Bojan Pavlović kako bi ih razdvojio.

S druge strane, odnos između Milene Kačavende i Sanjina Horvata privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama. Njih dvoje su se upoznali tijekom liječničkog pregleda i zajedno su stigli u karantenu. Sanjin je poznat po svojoj privrženoj vezi, ali Milenino ponašanje prema njemu izazvalo je razne spekulacije među gledateljima rijalitija. Njih dvoje su nedavno sjedili na kauču u dnevnom boravku, a Milena je iznenada zgrabila Sanjina i privila ga uz sebe. Odmah su krenule glasine da je Sanjin ostao samac jer ga je njegova djevojka napustila. Sanjin je na Instagramu podijelio njihovu zajedničku fotografiju s emotikonima smijeha i suza. Ako je doista imao djevojku, čini se da više nije u slici. Sanjinova djevojka još nije komentirala njihov odnos, no komentari na društvenim mrežama sugeriraju da bi to moglo biti neugodno za nju vidjeti svog partnera u takvim situacijama kao što je s Milenom.

Preporučujemo