Naš fudbaler Vujadin Savić i glumica Mirka Vasiljević važe za jedan od najljepših i najskladnijih parova na javnoj sceni, a iz vanbrače zajednice u kojoj uživaju već deceniju dobili su četvoro djece Andreja, Adrijanu, Mihajla i Aniku. Proteklih godina par je živio na različitim relacijama sve u zavisnosti od fudbalskog angažmana Mirkinog partnera, a do nedavno adresa im je bila u Nikoziji gdje je Vujadin Savić bio član fudbalskog kluba Apoel.

Da će svoje porodično gnijezdo ponovo sviti u Beogradu, vijest je koja je preplavila društvene mreže, a Vujadinovom konačnom povratku kući nesumnjivo se najviše raduju Mirka i djeca.

Bivši kapiten Crvene zvezde, sin legendarnog golgetera Dušana Savića, doni je odluku od velike važnosti te potvrdio da je odlučio da stavi tačku na svoju bogatu fudbalsku karijeru te i zvanično postao član stručnog štaba našeg najtrofejnijeg kluba.On je obezbjedio sve trenerske licence, pa će ubuduće umjesto na terenu, svoj tim podržavati pored linije travnate površine na Marakani.

– Vujadinu Saviću je “mesto gde su najbolji stvarani i najveći padali” dobro poznato, a sada se vratio kako bi se oprobao u novoj ulozi. Pred njim i našim celokupnim timom je novi izazov – prvi meč grupne faze Lige Evrope. Podrška je neophodna, a to dobro zna i Vujadin koji vas poziva da ponesete barjak i ponovo budete deo spektakularne atmosfere na Marakani – saopštili su iz kluba. a Vujadin je punog srca poručio:

– Zvezdaši, ja sam spremio barjak, obzirom da ću biti na klupi neću moći da ga ponesem, ponesite ga vi. Vidimo se na Marakani – pozvao je Savić navijače da ga podrže na novoj funkciji.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić: Posle 12 godina veze i troje dece, šta je  sledeće? || Story.rs

Preporučujemo