Jedan neobičan oglas je privukao pažnju na jednoj Fejsbuk grupi posvećenoj prodaji nekretnina, izazivajući prilično zbunjenost među zainteresiranim kupcima. Radi se o nekretnini koja je na prvi pogled idilična – čarobna kućica smještena među cvjetnim poljima s panoramskim pogledom na tri planinska vrha. No, ono što zbunjuje je pitanje koje se nameće: da li je kuća dostupna za 7.000 ili 11.000 eura?

Entuzijasti za jeftine vikendice nisu dali da im promakne činjenica da je ista kućica oglašena na jednom od popularnih internet oglasnika po cijeni od 7.000 eura. Uz to, prodavatelj je čak ponudio zamjenu za automobil u vrijednosti do 5.000 eura, uz doplatu razlike u novcu.

Prodavatelj je u oglasu dao detaljan opis svoje nekretnine:

“Na prodaju je prekrasna vikendica s placem od 20 ari smještena u Miraševcu, udaljenom 3 kilometra od Rače Kragujevačke. Do vikendice vodi asfaltni put. Na parceli se nalazi bunar izgrađen od kamena i udaljen je samo 500 metara od Miraševačke banje, poznate po svojim ljekovitim blatima i ljekovitoj vodi koja pomaže kod različitih oblika reume i očnih bolesti. S vikendice se pruža prekrasan pogled na Homolje, Visak i Rudnik – pravi raj za oči i opuštanje. Na parceli se uzgaja 30 oraha koji su posađeni prije dvije godine i redovito održavani. Ovo je idealna nekretnina za opuštanje i uživanje u predivnom okruženju. Vikendica je izrađena od PVC kontejnera s izolacijom i novim namještajem unutra. Cijela kućica je prekrivena limom koji imitira krovne crijepove, a isti materijal koristi se i za dvije terase. Struja nije trenutno dostupna u kućici, ali lako ju je dovesti s obzirom da se nalazi samo 20 metara od glavnog električnog priključka. Cijena iznosi 11.000 eura.”

Nakon što je oglas objavljen, mnogi su ga pitali za broj telefona, dok su drugi možda bili obeshrabreni pri spomenu PVC kontejnera, iako je ovakav tip brze gradnje široko prihvaćen širom svijeta.

Nakon svega, Ignjat je zapravo ponudio više od samo kuće – pružio je priliku za potencijalni poslovni poduhvat. Osim što bi se kućica mogla iznajmljivati kao vikendica u prirodi blizu poznate banje s mineralnom vodom, na parceli se nalazi i zasađenih 30 oraha koji će, u budućnosti, biti unosan izvor prihoda, budući da su orasi, kao i lešnici, cijenjeni i skupi na tržištu.

Iako je oglas izazvao mnogo pitanja i nagađanja, jasno je da prodavač vidi potencijal u ovoj nekretnini i nastoji privući potencijalne kupce uz atraktivne ponude i različite mogućnosti za buduće vlasnike.

Preporučujemo