Nenad Macanović poznatiji kao Bebica duboko se razočarao ponašanjem svoje djevojke Miljane Kulić, koja se u aktuenoj sezoni Zadruge zbližila sa svojim bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, u čijem je krevetu i završila. Nenad se danima nije želio oglašavati, a sada je odlučio da odgovori na poziv domaćih medija, pa je odmah u startu priznao koliko se razočarao zbog odnosa svoje djevojke njenog bivšeg dečka Zole.


– Nikako ne komentarišem, strašno! Sama je kriva, ona sve zna, tako da je sama kriva. Ne znam šta bih vam rekao, razočarao sam se baš! On da se tako igra sa njom… Pa, rekao je i sam u intervjuu kod Darka:”Biću četvrti, petog si me pozvao, dokazaću da mogu da budem prvi”. Eto, ona mu je to dozvolila, sebe ponižava i sama od sebe pravi budalu – kaže Bebica za domaće medije i dodaje:

Lazar Čolić Zola, Miljana Kulić
– Meni je i Marija sama rekla da ja nisam normalan. Bole me komentari, to što je ponižavaju i pišu joj svašta.

Na pitanje da li je on još uvijek u vezi sa Miljanom, rekao je :

– Više Miljani ne prelazim ni preko čega. Videćete uskoro, nema šta. Valjda je sve jasno, nema tu šta.

Tim povodom Marija se oglasila i otkrila koliko je razočarana, ali je priznala da je na Bebicinoj strani.

Marija Kulić

– Bebici je jako loše, roni suze. Treba da je ostavi, ja sam ga i posavetovala to da uradi. Kad bude ušao u Zadrugu, treba da se predstavi kao Miljanin bivši i apsolutno ne treba da ga dotiče više ona. Ja ne znam kada će više Miljana shvatiti se Zola poigrava sa njom. Mislila sam da se dozvala pameti ali od toga nema nista. Mediji su ti koji insistiraju na pomirenju Zole i Miljane. Kakvo crno pomirenje? On se sa njom samo igra. Sad je jos i gora situacija s obzirom da je Miljan zdravstveno jako lose. Ja ne mogu vise da gledam kako ona nastavlja po starom- tvrdi Miljanina majka.

Marija je takođe istakla da joj je zbog kćerkinog ponašanja jako loše:

– Jako sam loše. Ne mogu više! Sikiram se zbog cele situacije, jako mi teško pada kada gledam situaciju sa Miljanom i Zolom – rekla je Marija za domaće medije.

Preporučujemo