Fotografije iz djetinjstva uvijek bude nostalgiju, vraćajući nas u vrijeme kada smo dijelili posebne trenutke s obitelji i maštali o velikim planovima i željama. Glumac rođen 1973. godine, prošao je kroz srednju matematičku i glazbenu školu, usredotočujući se na sviranje violončela. Prve profesionalne korake u svijetu glume napravio je 1993. godine u Narodnom pozorištu u Beogradu, a zatim je diplomirao glumu 1995. godine na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, pod mentorstvom profesora Predraga Bajčetića.

Tijekom osnovne škole, njegovo zdravlje je ozbiljno narušeno, a jedan od ključnih trenutaka bio je kada je zaražen hepatitisom B tijekom revakcinacije, kako se tada nazivala, australijskim antigenom. Ima dvoje djece, sinove Aleksu i Vanju, ali nakon dvije decenije braka došlo je do razvoda. Porodičnu idilu koja je trajala dvadeset godina poremetila je glumčeva prevara. Godine 2015., javnost je saznala da vara suprugu s producenticom Petrom Radivojević, koja je od njega mlađa 18 godina. Sada već prepoznajete osobu na fotografiji – Aleksandar Srećković Kubura.

Iako su Aleksandar i Marija željeli ponovno pružiti ljubavi priliku, šest godina kasnije donijeli su tešku odluku o okončanju svog braka. Tadašnja supruga Aleksandra Srećkovića Kubure mu je vratila uslugu. “Iskoristila sam trik koji je Kubura koristio prije nekoliko godina dok je uživao u sličnoj situaciji u jednom kafiću. Samo sam ja preuzela taj scenario, iako nikada nisam to radila u školi. Ne smatram to ničim strašnim, tada nisam dijelila svoje probleme, pa neću ni sada”, izjavila je fitnes instruktorica kada su se njeni snimci s određenim gospodinom pojavili u javnosti.

Nakon razvoda, Kubura je napustio Beograd i pronašao mir u selu Ratina, nedaleko od Kraljeva. Odlazak iz urbanog okruženja u ruralni raj predstavljao je zaokret u životu glumca, pružajući mu priliku za introspekciju i ponovno povezivanje sa suštinskim vrijednostima. Ratina, s pitoresknim pejzažima i spokojem, postala je njegova oaza gdje je mogao pronaći mir i sklad. Njegov odabir da se povuče iz gradske vreve svjedoči o potrebi za promjenom okoline i pronalasku unutarnjeg sklada nakon turbulentnih događanja u njegovom privatnom životu.

Ovo novo poglavlje u životu Aleksandra Srećkovića Kubure svjedoči o njegovoj spremnosti za prihvaćanje promjena, samospoznaji i izlasku iz zone udobnosti. I dok javnost može pratiti njegovu karijeru na sceni, njegov život izvan reflektora također ima duboku priču o ličnom sazrijevanju i traženju unutarnje ravnoteže. Ratina je postala ne samo fizički, već i simbolički prostor preporoda za ovog umjetnika, pružajući mu priliku da se ponovno poveže s prirodom, obitelji i samim sobom.

U zaključku, život Aleksandra Srećkovića Kubure, isprepleten usponima i padovima, sada nalazi svoj put prema novim horizontima. Njegova priča nije samo o slavi na sceni, već i o ljudskom putovanju, o suočavanju s izazovima, ljubavi, gubicima i ponovnom pronalaženju mira.

Preporučujemo