Nevjerstvo u ljubavi, ali i u braku je pojava koja se već vjekovima dešava. Mnogi jako često okreću glavu od nje, ubjeđeni da se to njima ne može desiti. Ipak nije tako. Naime, dečko je zamolio svog najboljeg druga, mladog preduzetnika da njegovoj djevojci, studentkinji četvrte godine omogući da stručnu praksu završi kod njega u firmi. Plašio se da će ukoliko ode u veliki grad na praksu, tamo i ostati i da će to biti kraj njihovoj dvogodišnjoj vezi. Znao je da će je njegov najbolji drug, brat, paziti i da će joj pomoći da završi što prije sve obaveze koje su joj ostale oko fakulteta, kako bi napokon mogli da planiraju zajednički život. Djevojka je završila praksu, a ubrzo ju je najbolji drug njenog dečka i zaposlio. Navodno mu je trebao tehnolog, a ona je taman za tih mjesec dana ušla u posao.

Egzotična vjenčanja | A La Carte Travel - Daleka autentična putovanja
Njegovoj sreći nije bilo kraja, mislio je kako će još jedna plata u kući svakako omogućiti da se što pre osamostale i zakažu svadbu. Iako je ona sve kasnije dolazila kući sa posla, sve češće odlazila na službena putovanja, on je ćutao. Dugovao je drugu što ju je uopšte zaposlio i tako im obezbjedio da žive zajedno i nije želio da pravi probleme. Jednog dana, nakon što se ona po ko zna koji put tog mjeseca javila da će kasniti sa posla jer im je navodno inspekscija u firmi, otišao je sa drugarima na piće. Parkirajući se ispred lokalnog kafića s druge strane ulice prijmetio je druga kako sjedi u kolima. Krenuvši da mu se javi, vidio je svoju djevojku kako ulazi na prednje sjedište i počinje da ga ljubi. Nije vjerovao svojim očima, njegov brat, drug iz djetinjstva i njegova vjerenica zajedno. Sve mu je postalo jasno. I zašto ju je zaposlio i zašto su mjesecima u nazad toliko “radili” prekovremeno.

7 koraka do vjenčanja: Sve što morate znati prije slanja pozivnice – Jabuka.tv
Na dan vjenčanja, stajajo je rame uz rame sa kumom, zajedno su išli po mladu, ponašao se kao da je sve u redu. Gledao je kako je kum kupuje za njega, kako je grli oko struka i prima darove od nje. Uputili su se ka opštini na građansko vjenčanje. Kada je matičar pitao uzima li je za ženu, ćutao je. Nastao je tajac jer nikome nije bilo jasno šta se dešava i zašto ne odgovara. A onda se okrenuo svom drugu i ozbiljno ga pitao: Kume, uzimam li je ja ili ti? Sada reci”. Želio je da ga ponizi pred svima. Želio je da ga uništi, da njegov ugled ukalja kao što je i on njegov. I uspio je. Niko ga više nije gledao istim očima. Kum je ćutao. Svi u sali svu shvatili šta se dešava, a mlada je krenula da plače. “Ti, kume, tvoja je žena. Ja sam joj samo šef”. Čim se potpisao u matičnu knjigu napustio je vjenčanje.Novi trendovi vjenčanja: Bijeg će biti česta opcija mladencima | 24sata

Djevojčin najljepši dan pretvorio se u noćnu moru. Nije bilo klasičnog čestitanja i svi su je gledali ispod oka. Svom mužu je objasnila da ju je kum mjesecima ucjenjivao da će je ostaviti bez posla i da će ako ne bude sa njim dobiti otkaz. Lagala je. Sviđao joj se, jako, i ikao je svog dugogodišnjeg dečka voljela podlegla je iskušenju i željela je da se zabavi sa svojim šefom. Prijala joj je pažnja koja je s godinama u vezi izblijedila. Ipak, nije ga voljela. Zato je uprkos poniženju koje je u trenutku doživljavala ćutala. Spasila je vezu i dobila brak. Nikada više nije otišla na posao. Ipak, svoju kaznu plaća i dan danas. U društvu je gledaju s prijekorom, iako su prošle godina od vjenčanja, a ova priča se prepičava po Srbiji i nije poznato da li je u pitanju urbana legenda ili istinit događaj.

Preporučujemo