Naš poznati pjevač Nedeljko Bajić Baja, je sovju dugogodišnju i uspješnu karijeru gradio zahvaljujući isključivo svojim glasovnim sposobnostima i na kvalitetu svojih pjesama, koja su jedna iza druge postajale sve veći hitovi. O njenogovo privatnom životu javnost ne zna mnogo, jer nikada nije želio da se o njegovim emotivnim izborima zna. O tome se jako mao zna, a supruga Nedeljka Bajića Baje je jako dugo bila nepoznanica za našu javnost.

Nedeljko Bajić Baja nikada ne priča o svojoj porodici: Ima sina i kćerku, u skladnoj je vezi - Express
Kada je objavljeno da se ova harizmatični pjevač razvodi, pva vijest je odjeknula u medijima 2018. godine, a imajući u vidu da je malo ko bio upućen u njegov bračni status, ova odluka je sve iznenadila. Kako su naknadno domaći mediji saznali , ispostavilo se da se Baja od 2013. godine zabavlljao sa djevojkom iz svog spota “Mokra do kože”, a devetnaest godina mlađa Ivana mu je rodila i dvoje djece, sina Marka i kćerku Milicu.

Nakon pet godina, njihova ljubav je doživjela kraj, ali bivši supružnici i dalje njeguju prijateljsku odnos, a djecu žive sa majkom.

– Ivana i Baja su se razišli mirnim putem, bez svađe i teških reči. On je neko ko nikada nije želeo svoj privatni život da izlaže javnosti. Ivana je to bez pogovora prihvatila. Verujem da ni jedno ni drugo nikada neće govoriti o razlozima razvoda, prvenstveno zato što žele da zaštite svoju decu. Oboje podjednako brinu o njima, iako su deca ostala da žive sa majkom. Baja se i dalje brine o tome da njegovi naslednici, ali i bivša supruga žive lagodno – ispričao je pujvačev prijatelj, a prenose domaći mediji.

Official Channel Nedeljko Bajić Baja - YouTube

Ove navode on nikada nije demantovao ni potvrdio, a supruga Nedeljka Bajića Baje ostala je pod velom tajni. Ipak, u jednoj izjavi ispričao je kako nikada nije želio svoju porodicu da izlaže očima javnosti, jer je njegov posao jedno, a privatni život nešto sasvim drugo.

Preporučujemo