Dijana i Srđan Đoković dele svoj životni put u braku koji traje gotovo četiri decenije, a njihova neizmerna ljubav jedno prema drugom nikada ne blijedi, što je nedavno zasjalo u punom sjaju na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”. Kroz mnoge izazove i iskušenja koje su zajedno savladali dok su odgajali svoju dragocenu trojku sinova, od kojih je najstariji Novak Đoković postao svetska sportska ikona. Novak ne samo što je trenutno neprikosnoven na teniskim terenima širom sveta, već ga smatraju i najvećim teniserom u istoriji ovog sporta, što nesumnjivo stavlja čitavu porodicu Đoković u žižu javnog interesovanja.

Njih dvoje su tokom godina, dok su se pojavljivali u javnosti kao par, uvek iskazivali duboko poštovanje jedno prema drugom. Međutim, tek nedavno su odlučili da otvoreno pokažu svoju naklonost jedno prema drugom pred očima javnosti. Iako je vreme prolazilo, temelji njihovog braka ostaju nepromenjeni, što je nedavni emotivan trenutak na beogradskom aerodromu jasno potvrdio. Kada se Dijana sa svojom sestrom vratila sa putovanja, Srđan je bio tamo da ih dočeka. Galantno je preuzeo Dijaninu torbu i zajedno su napustili aerodrom, držeći se za ruke.

U toku svog dugogodišnjeg braka, Đokovići su se suočavali sa različitim izazovima, a jedan od najvećih bila je odgovornost podizanja svoje tri divne dece. Neverovatno je kako su ta iskustva, umesto da oslabe njihovu vezu, doprinela jačanju njihove privrženosti jedno prema drugom, čija dubina je vremenom samo rasla. Dok se teniska karijera Novaka Đokovića uspinjala ka vrhuncima, njegovi roditelji su igrali ključnu ulogu u njegovim uspesima. Nisu žalili truda ni žrtava kako bi pomogli svom sinu da ostvari svoje snove, a Srđan je često bio uz njega na turnirima, privlačeći pažnju medija. S druge strane, Dijana je odlučila da ostane izvan medijske sfere, ali su ih nedavna slava i uspesi porodice Đoković izbacili u prvi plan, često ih povezujući s najnovijim dostignućima njihovog sina.

Tokom svog pojavljivanja u emisiji “Balkanska ulica”, ovaj voljeni bračni par je podelio nekoliko do sada nepoznatih ličnih detalja. Jedno od najzanimljivijih otkrića bilo je otkrivanje tajne koju je Diana čuvala gotovo tri decenije. Otkrila je kako ju je njen muž Srđan krstio u crkvi i dao joj ime Milica, tradicionalno srpsko ime koje je pažljivo odabrao samo za nju. Iako je Dijani ovo ime izuzetno drago, u javnosti je i dalje poznata kao Dijana, što je samo još jedan simbol njihove ljubavi i privrženosti.

Preporučujemo