Žena, Viki Umodu koja nam dolazi iz Kalifornije nije mogla ni da nasluti šta će pronaći u jednom od jastuka u polovnoj sofi koju je kupila preko interneta. Nakon što je preko interneta pronašla odgovarajuć sofu i to za svoj novi dom, čini se da ju je viš obradovalo ono što je našla u njoj. “Kada sam videla da postoji odeljak na sajtu za besplatne stvari, prvo sam pomislila da je to neki trik, ali kada se telefonom čula sa vlasnicima, shvatila sam da porodica ne želi samo da pokloni sofu, već i ostali nameštaj koji se nalazio u njihovoj spavaćoj sobi”, ispričala je ona.

Nakon smrti voljene osobe porodica je odlučila da se reši i da se oslobodi starog nameštaja, ali ni oni nisu znali šta se u njemu zapravo krije. Ona je primetila da se u jednom od jastuka nalazi nešto jako čudno. Prvo je mislila da je u pitanju podloga za loptu, ali kada je otkopčala jastuk prnašla je nekoliko koverti u kojima se nalazio novac uglavnom u novčanicama od 100 dolara. Odmah je Viki pozvala svog sina, a zatim je počela da vrišti od sreće i govori da je pronašla novac i to 36 hiljada dolara. ona je shvatila da odmah mora da pozove porodicu koja joj je poklonila nameštaj i vrati im novac koji je pronašla.

Ta je porodica kao u znak zahvalnosti, Vik poklonila 2 hiljade dolara koji će ona iskoristiti za kupovinu novog frižidera. Porodica koja je poklonila nameštaj kasnije je saopštila da su u drugim komadima pronašli još novca, ali mnogo manji iznos i da im nije bilo jasno zašto je njihov rođak na taj način čuvao ušteđevinu.

Preporučujemo