U nastavku današnjeg članka se bavimo malo našom glumačkom scenom koja je može se reći još uvek na dobrom glasu i koja se još uvek drži. Mi pišemo o simpatičnim dečacima koji su odrasli na malim ekranima i koji su izrazili u sjane glumce, a nakon velikih glumačkih uspeha su prešli i u režiserke vodde.

Oni su bili šmekeri na filmskom platu ali tako i decenijama. Prijatelji su sarađivali su beezbroj puta i pvezuje ih jedna lepa i važna sitnica a to je da su u braku sa ženama koje se nalaze na većini lista najlepših žena u Srbiji, a oni su Nikola Kojo i Dragan Bjelogrlić. I Dragan i Nikola su od detinjstva na filmu, a Bjelogrlić je od 1978 godine i filma Boško buha a Kojo od 1980 godine i Rada na određeno vreme. Simpatični dečaci su odrasli na malim ekranima i oni su izrasli u sjajne glumce, a nakon velikih glumačkih uspeha prešli su i u režiserske vode.

Serijal filova od Bjelogrlića “Montevideo, Bog te video” i Kojin režiserski debi “Stado” koji je ove godine imao premijeru, pokazali su da im i taj posao ide od ruke. Poznata imena našeg glumišta oženili su se manekenkama, a Bjelogrlić se 1994 godine venčao prelepom Majom. Porede je često i sa Monikom Beluči. Oni imaju dvoje dece, sina Alekseja i ćerku Miju, koja izgledom neverovatno podseća na mamu. Danas Maja vodi organizaciju koja brine o našoj deci u dijaspori i svakog leta im obezbeđuje letovanje u našoj zemlji. Nikola Kojo je 2007 godine oženio Aleksandru.

Preporučujemo