Proslavljeni crnogorski glumac Petar Strugar je okončao svoju dvogodišnju vezu sa svojom sada već bivšom tajanstvenom partnerkom Oljom, sa kojom je u maju prošle godine dobio sina Iva.Petar Strugar: Ostvarenje velikog sna || Hello Magazin!

– Olja i Petar odlučili su da se raziđu i da svako krene svojim putem. Ostali su u prijateljskim odnosima kao što su bili i pre nego što su uplovili u bračnu zajednicu. Njihov razlat nije imao trzavica, ali nisu mogli da funkcionišu kao bračni partneri, pa su odlučili da je rastanak najbolja solucija za dobrobit njihovog sina. Petar i Olja odlično funkcionišu odvojeno i posvećeni su roditelji malom Ivu. Dogovaraju se oko svih obaveza koje imaju prema sinu – ispričao je neimenovani izvor za domaće medije.


Ako možemo suditi po prvim foografijama koje su dospjele u žižu interesovanja domaćih medija, poslije vijesti koja je odjeknula u svim medijima da se ova zgodni crnogorac razveo, izgleda da se popularni glumac i više nego dobro nosi sa situacijom koja ga je zadesila. Naime, njegova kolegica Bojana Stefanović je zabilježila trenutak sa seta uz fotografiju nasmijanog Petra pa podjelila na svojoj društvenoj mreži Instagram. Jako brzo se na ovoj popularnoj društvenoj mreži oglasio i sam Petar i to sa svog omiljenog mejsta-hipodroma. Ovaj poznati glumac je inače osvjedočeni ljubitelj konja kojima posvećuje svaki svoj slobodan trenutak koji uhvati.Razvodi se Petar Strugar vest je koja je iznenadila javnost

Naime, on je nakon prekida sa našom pjevačicom Milicom Todorović, stupio u vezu sa misterioznom Oljom i sa njom je dobio drugog sina, ali kako se čini ni ova veza mu nije uspjela, pa je i nju okončao.

Preporučujemo