Deniz Dejm, nekadašnja učesnica pete sezone rijalitija “Zadruga”, nedavno je doživela strašan incident koji ju je prisilio da potraži medicinsku pomoć u Urgentnom centru. Nažalost, noć prethodna na jednom prestižnom prestoničkom splavu pretvorila se u pravu noćnu moru za nju, nakon što je brutalno napadnuta i pretučena.

Deniz Dejm je bila prisutna na rođendanskoj proslavi svog prijatelja, gde je provodila veče bezbrižno i veselo. Međutim, u jednom trenutku, nepoznat muškarac u očigledno alkoholisanom stanju se približio njoj. Iako je polite odbila njegovo prisustvo i jasno izrazila nedostatak interesovanja za komunikaciju s njim, on nije prihvatio njen odgovor. Umesto toga, verbalno je napao Deniz, a potom i fizički nasrnuo na nju.Deniz je pretrpela teške povrede tokom ovog brutalnog napada, uključujući prelom ruke. Hitno je prebačena u Urgentni centar gde su joj lekari dijagnostikovali povredu lakta i nadlaktice, tačnije kontuziju. Incident je prijavljen policiji, koja je brzo reagovala na poziv za pomoć.

Njeni prijatelji koji su prisustvovali proslavi brzo su intervenisali da zaštite Deniz, ali nažalost, reagovali su prekasno da bi sprečili ozbiljne povrede. Nakon što su ih razdvojili, Deniz je ostala u velikim bolovima, nesposobna da pomera svoju povređenu ruku.Iako je puštena iz Urgentnog centra oko jedan sat iza ponoći, Deniz se i dalje suočava sa bolom i traumom uzrokovanom ovim nemilim događajem. Ovaj incident predstavlja alarmantan podsetnik na potrebu za većom pažnjom i sigurnošću u noćnim okruženjima kako bi se sprečili slični napadi.

Preporučujemo