Hrvastka voditeljica i glumica Nikolina Pišek, jučer je sve izneadila, nakon što se nije pojavila na 6-mjesečom pomenu svom muću Vidoju Ristoviću. Naime, nakon izjave Nikolininog svekra Miše Grofa, kako Nikolina nije došla na pomen svom pokojnom mužu Vidoju Ristoviću, jer je šetala svoje kuče, Nikolina je odlučila da ne ostane dužna svekru pa mu uzvratila.

 


Dok je neutješna porodica i rodbia pristizala na Novo groblje, gdje je Vidoje sahranjen, svi su primjetili da se na pomenu nije pojavila Nikolina. Njen svekar, Miša Grof je izjavio da voditeljka nije došla jer j bila zauzeta svojim kućnim ljubimcem, a onda je Nikolina odlučila d aotkrije šta se to zapravo desilo.


-Mislim da ste svi shvatili koliko je moj svekar zlonameran kada sam ja u pitanju, to više nije tajna. U Beogradu nisam bila juče, nisam ni danas. Na pomen nisam došla iz privatnih razloga, nisam bila u mogućnosti da se pojavim. Sve što imam da kažem na njegovu izjavu jeste da mu je potrebna pomoć psihijatra- rekla je Nikolina za domaće medije. Podsjećanja radii, od Vidojeve sm*ti ova voditeljica i njen svekar Miša Grof su u stalnim medijskim sukobima koji ne jenjavaju, jer stalno optužuju jedno drugo. To bacanje krivice s jedne strane na drugu, ni danas na ovaj njima bolan dan nije moglo izostati.

Miša Grof o prodaji kuće Nikoline Pišek | Celebrity
Podsjećanja radi, hrvatska voditeljka je nedavno prodala porodičnu vilu u zagrebačkim Šestinama. Kuća ima 420 kvadrata, a sastoji se od velikog dnevnog boravka, kuhinje koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe, i prostora za osoblje, pisalo je u oglasu. Dvorište navodno ima 1460 kvadrata.

Preporučujemo