Muž Suzane Mančić poznata voditeljka su u braku pune četiri godine i njih odnaos se pokazuje kao sve čvršći i stabilniji, uprkos što ih jako često dijeli fizička daljina. Ipak, kiometri su kako se čini samo mačiji kašalj u poređenju sa svim izazovima koji su zaosta mogli da naruše harmoniju u njihovom skladnom braku, uzevši u obzir da se u jednom momentu između Suzane i njenog muža Simeona Ocomokosa ispriječilo pitanje njegovog odnosa sa njegovom bivšom ženom.

Naime, ovaj Grk je je nastavio da održava komunikaciju sa svojom bivšom suprugom, nakon što je Suzani moglo da krene snetati, ali to ipak nije ostavilo posljedice na odnos između njh dvoje. Nije samo muž Suzane Mančić u dobrom odnosu sa bivšom ženom, već je i sama Suzana danas njena dobra prijateljica, a naravno da su važan razlog zbog kojeg je ona i dalje u njihovim životima Simeonova djeca, njegove kćerke s kojima je Suzana takođe izgradila lijep odnos.


– Imam sreću da sam u vezi s vrlo civilizovanim, kulturnim i obrazovanim Grkom. Generalno, oni su vezani za porodicu, što izuzetno poštujem. Vode računa o svojoj deci, pa i o bivšim ženama, jer se tamo razvodom ne prekida odnos među supružnicima – rekla je svojevremeno Suzana u intervjuu za magazin ” Story” i dodala je da nije imala problem s tim što je Simeon održava kontakt sa bivšom ženom . Ipak, muž Suzane Mančić je ionako jednako otvorena oosba kao i ona.

Suzana Mančić otkrila tragičan gubitak trojice sinova: Najteže je kad moraš potpisati osmrtnicu - Večernji.hr

– Kada sam se razvodila od supruga, zamišljala sam da će naš budući život biti i dalje povezan preko dece, ali nije dovoljno da samo ja imam takvu ideju, već da i drugi mogu u to da se uklope. Dobro sam se uklopila u grčku porodicu, mislim da sam uspela da izgradim solidan odnos sa Simeonovim ćerkama i nemam nikakav problem budem u društvu s njegovom bivšom suprugom, koja je izuzetna osoba. Možemo civilizovano da popijemo kafu i porazgovaramo, a da ne smetamo jedna drugoj. Za to i nema razloga, ako se ima u vidu da se on razveo pre 25 godina, a da sam ja ušla u njegov život sedam godina nakon kraha njihovog braka – rekla je Suzana ali je i priznala da njene kćerke Teodora i Natalija nemaju blizak odnos sa Simeonovim kćerkama.

Preporučujemo