Naša legendarna glumica Neda Arnerić premi*ula je u 67 godini svog života u svom stanu na Vraćaru. Njeno beživ*tnotijelo je pronašao njen brat Predrag. Ova glumica je imala jako buran ljubavni život, po kome bi mogao da se snim pravi holivudski film. Ona je sa svojim trećim suprugom živjela do kraja njegovog života , koja je jako uticala mnogo na njeno psihičo stanje. Htio je posjetiti sestru, ali vrata od stana bila su zaključana. Budući da se nitko nije javljao na pozive, Predrag Arnerić je nazvao bravara koji je otvorio vrata. Po ulasku u stan naišao je na grozan prizor – preminulu Nedu na stolici. Hitna pomoć je odmah konstatirala smrt, a tragovi nasilja nisu bili vidljivi.

GODINA DANA OD SMRTI NEDE ARNERIĆ Posljednje dane provela sa njima i nikada nije žalila što nije imala djecu - Srpskainfo
Ona je iza sebe imala tri braka. Jedan od njih je imala s kolegom, glumcem Dejanom Karaklajićem, sa kojim se ona upoznala na snimanju “Užička republika”, drugi sa 32 godine starijim kolegom Radetom Markovićem, dok je 1981. godine ušla u brak sa hirurgom Miloradom Mešovićem.

Neda Arnerić u teškom stanju, ljekari čine sve da je spase
Glumica i njen izabranik su zajedno proveli 37 godina, i imali su jednu neostvarenu želju, da se ostvare kao roditelji. Prije tri godine u njihovom stanu u Beogradu dogodio se još jedan tragičan događaj kada je Neda pala sa balkona na trećem spratu i tom prilikom teško povrijedila kičmu. Nakon jako puno godina pokušavanja, oni su ipak odlučili da usvoje dijete, ali su ipak zbog komplikovane procedure jako brzo odlučili da odustanu.

Preminula legendarna srbijanska glumica Neda Arnerić
Hteli smo jednom i usvojiti dečaka, ali procedura je bila toliko komplikovana da smo na kraju morali da odustanemo – rekla je Neda svojevremeno za domaće medije.

Preporučujemo