Naša sve popularnija pjevačica Tea Tairovć se vratila svojim redovnim i svakodnevnim obavezama, nakon neprijatnosti koji je nedavno, prilikom povratka sa jednog nastupa, doživjela u Njemačkoj. Ova vijest je ubrzo odjeknula u svim domaćim i regionalnim medijima. Nsime, ovu pjevačicu su navodno priveli, kako su tada pisali mediji, jer je preko granice htjela da orese preko 70 000 eura u kešu, što svakako nije dozvoljeno.

Tea Tairović
Kako se tada moglo pročitati iz medija, tamošnji carinici su osumnjičili ovu pjevačicu da sponzoriše teroroiste, a kada je ipak utvrđeno da nnema veze s tim , odlučili su da je ouste da se vrati u svoju zemlju. Ovva stresna situacija je kako se da primjetiti na Teu, koja je kako se da primjetiit vidno smršala. Podsjećanja radi, navodno je njen menadžer Neša Bridžis demantovao je sve navode i otkrio jw da su Teu držali ipak iz drugog razlgoa.

OGLASILA SE TEA TAIROVIĆ PRVI PUT NAKON HAPŠENJA | Hayat.ba

– Tačno je, pustili su je. Kao što sam i rekao, prekoračila je tri dana u Šengen zoni pa su joj toga zadržali. Dosta joj je popunjen pasoš pošto dosta putuje i radi i zbog toga je procedura duže trajala. Pre dve nedelje se desio propust, kada joj je isteklo tih 90 dana. Čuli smo se, ona je dobro i sad je sve ok – rekao je menadžer pjevačice.

I sama Tea se oglasila nakon nemilog događaja gdje je izjavila:

ONA SE SVIĐA GAGIJU: Tea Tairović se oglasila nakon svega! - Express
Obavještavam sve ljude koji me vole, slušaju, podržavaju, prate da se mediji na osnovu (ne)pouzdanih izvora služe potpuno pogrešnim terminima kada je moja današnja, manja neprijatnost u pitanju. Ja nisam ni hapšena, ni privođena niti lišena slobode u bilo kom momentu. Svaki novinar će ponaosob biti tužan zbog lažnog predstavljanja moje današnje situacije, te ponovno blaćenja mog imena kao da je godinu dana konstantnog blaćenja malo. Prošle godine sam oprostila, ove neću! I da… situacija na aerodromu je potpuno bezazlena i može se dogoditi svakome ko mnogo putuje.

Preporučujemo