Naša pjevačica Snežana Mišković Viktorija se nakon učešća u rijalitiju Zadrua odlučila povući sa javne scene,a rijetko ko zna da je ona prije vodila jako buran život. Ona se prvi put udala 1982. godine za čovjeka sa kojim se zabljala samo 10 dana. Nakon 10 godina odlučili su da stave tačku na svoj brak , jer se on drogirao , i poslije toga nisu bili u kontaktu. Ona je krajem 2011. godine saznala da je on preminuo od gladi i hladoće. Zbog droge je izgubio sve i postao je beskućnik, a njegovo tijelo je pronađeno na ulici gdje je prosio.

Nažalost nije imala sreće ni sa rugim svojim izabranikom, i sa kojim je dobila kćerku Taru. Ona je s njim živjela u vanbrčnoj zajednici te joj je pravio velike probleme, upravo zbog kćerke. U početku je on imao starateljstvo nad djevojčicom, dok ona sudski nije priapala Snežani.


Tokom 2017. godine se spekulisalo da Viktorija ima problema sa zelenašima i da zbog toga prodaje stan. Ona je tvrdila da nikome ništa ne duguje i da stan prodaje jer je suviše veliki za nju i kćerku. Pored toga, borila se i sa narkoticima.


– Tek u trideset trećoj sam prvi put videla heroin, ovu drogu su koristili muzičari sa kojima sam snimala ploču. Videla sam da ti ljudi ne funkcionišu bez toga. Ja sam po tom pitanju bila prava neobrazovana seljanka, koja ništa o tome nije znala. Pojma nisam imala da uzimanje droge može da dovede do situacije da čovek umre od obične upale pluća, od gripa, da propada ceo organizam, stradaju kosti. Gledala sam jednog prijatelja koji je svoj zub izvadio prstima. Heroin sam probala iz znatiželje, neznanja i radoznalosti. Posle završetka snimanja, nakon što sam ga uzela, osećala sam se kao da me je savladao grip. Kolege su mi rekle da je to početak krize. Pobegla sam ubrzo na more i više nikad nisam pogledala to svojim očima. Iglu nikad nisam probala. To sam gledala samo u „Petparačkim pričama – ispričala je svojevremo pjevačica.

Preporučujemo