Iako formalni kraj braka između repera Nenada Aleksića Ša i supruge Vanje još nije zvanično potvrđen, njihov odnos je doživeo značajne promene tokom njegovog boravka u rijalitiju “Elita”, gde je između Aleksića i takmičarke Mione Jovanović došlo do značajnog zbližavanja. Iako je Ša unapred izrazio želju za pomirenjem sa suprugom pre nego što je zakoračio u rijaliti kuću, očito je da su se stvari od tada bitno izmenile.

Prema izveštajima domaćih medija, brak između Vanje i Nenada je na korak do okončanja, s obzirom da planiraju podneti zahtev za razvod, ocenjujući to kao najbolje rešenje za kompletnu situaciju. Prijateljica Vanje je za naše novine izjavila da se Vanja konačno oslobodila psihičkog zlostavljanja od strane Ša.

Navodi da Ša, zbog nedostatka samopouzdanja, psihički napada Vanju, izaziva ljubomorne scene i nedostaje mu razumevanje, čak i u teškim trenucima poput gubitka bebe. Iako je Vanja isprva ljubila Ša, iskustva iz rijalitija su je navela da zaključi da je razvod jedini razuman izlaz. Prijateljica veruje da se Ša u rijalitiju ponaša na taj način isključivo zbog Vanjinog pasivnog odnosa.

Nedavno je tiktokerka podelila post na svom Instagram profilu, dajući naslutiti da je dostigla tačku preloma i donela konačnu odluku o svom braku s reperom. Vanja je na svom Instagram profilu istakla da dela uvek govore i dokazuju, dok reči često ostaju bez značaja.Par, koji je već jednom brzopleto odlučio o razvodu ubrzo nakon venčanja, se ponovno pomirio i obavestio javnost. Međutim, ulazak u rijaliti “Elita” izazvao je neočekivano odvajanje, gde je Nenad napustio rijaliti kako bi prisustvovao zakazanom ročištu za razvod, ali se Vanja nije pojavila, ostavljajući repera u zbunjujućoj situaciji.

Preporučujemo