Pevačica Aleksandra Prijović, često nazivana jednom od najaktuelnijih pevačica mlađe generacije, intrigira mnoge svojom muzičkom karijerom. Njeno uspon na estradnu scenu započeo je učešćem u takmičenju “Zvezde Granda”, a od tada je njen put prošao kroz mnoge transformacije i razvoj, što je rezultiralo njenim istinskim uspehom. Ona je postala jedna od najtraženijih izvođačica u Srbiji, a njeni dosezi su zaista impresivni.

Nedavno je zakazala koncert u beogradskoj Areni, a karte su bukvalno odletele sa štandova u rekordnom vremenu. Aleksandra je na svom prvom od planiranih tri koncerta zablistala, a mnogi bi rekli da trenutno živi san svake estradne zvezde. Dok se mnogi dive njenim uspesima, postoje i oni koji je kritikuju zbog odluke da prekine školovanje radi muzičke karijere.Rođena je u Somboru 22. septembra 1995. godine, ali je odrasla u Hrvatskoj, tačnije u Belom Manastiru. Talenat za muziku je nasledila od bake i majke, koje su takođe bile pevačice. Već od najranijeg detinjstva, Aleksandra je pevala na raznim manifestacijama i društvenim okupljanjima.

Kada je imala samo 13 godina, snimila je svoje prve pesme, “Majko” i “Boli svaka tvoja reč”. Međutim, pravi preokret u njenoj karijeri dogodio se 2015. godine kada je objavila pesmu “Za nas kasno je”, koja je postala jedan od njenih najvećih hitova. Već sa 14 godina aktivno se takmičila u “Zvezdama Granda”, gde su njeni izvanredni vokalni talenti došli do izražaja. Nakon završetka takmičenja, prva pesma koju je snimila odvela ju je u svet slavnih i otvorila joj brojna vrata. Aleksandra Prijović uložila je mnogo truda i energije u izgradnju svoje karijere, ne štedeći ni na kvalitetu pesama ni na produkciji spotova. Kasnije je počela da snima visokobudžetne albume.Usled prirode posla koji je izabrala, Aleksandra je morala da zanemari svoje školovanje. Do diplome srednje škole deli je samo jedna godina koju nije uspela da završi.

Moja osnovna školska karijera završila se u Belom Manastiru, gde sam bila odličan đak. Potom sam upisala Drugu srednju školu i završila tri razreda, ali nažalost, četvrti razred nisam uspela da dovršim. Život me jednostavno odveo u drugom smeru. Kada vam se pruži prilika da ostvarite svoje snove, kao što je moj slučaj sa pevanjem, često zaboravite na sve ostalo, uključujući i školu. Iskreno, osećam se pomalo sramotno što nisam uspela da završim taj četvrti razred. Naravno, kajem se i definitivno želim da završim školovanje – izjavila je Aleksandra Prijović.Za uspeh na estradnoj sceni, fizički izgled često igra važnu ulogu, i zbog toga se pevačica odlučila na niz estetskih intervencija. Njena transformacija podseća mnoge na Svetlanu Ražnatović, a uključuje operaciju grudi, usana, zuba i manjih korekcija na licu.Za sada ne planiram dodatne estetske intervencije. Ispravila sam sve što sam želela da promenim – istakla je Aleksandra u jednom intervjuu, dodajući da podržava estetske zahvate, ali uz oprez i meru kako bi se očuvala prirodna lepota.

U medijima su se pojavljivale spekulacije o njenim vezama, uključujući i onu sa Amarom Jašarspahićem, ali nijedna od strana nije potvrdila ni demantovala ove glasine. Aleksandra je priznala da su joj te priče dobro došle, jer su je držale u centru pažnje javnosti. Njena veza sa kolegom Ljubomirom Perućicom datira iz 2013. godine i bila je ozbiljna, ali su se razdvojili nakon dve godine. Početkom 2016. godine, počelo se spekulisati o vezi sa Viktorom Živojinovićem, sinom Lepe Brene, ali se kasnije ispostavilo da je njena veza sa Filipom, sinom Lepe Brene. Upoznali su se na jednoj žurci koju je organizovao Viktor, a prvi put su zajedno viđeni na svadbi Slađe Vujičić, pevačice iz benda Allegro.

Brzo su krenuli zajedno da žive na Voždovcu i uskoro su se verili. U junu 2018. godine priredili su spektakularno venčanje koje je bilo glavna tema u medijima. Kumovi na njihovom venčanju bili su Aco Pejović i košarkaš Miloš Teodosić, a prisustvovalo je mnogo poznatih ličnosti, uz porodicu i prijatelje. Nakon venčanja, par je proveo medeni mesec u porodičnoj vili u Monte Karlu, a zatim su krstarili Jadranom u društvu Lepe Brene i Bobe Živojinovića. Odmor su završili na Jamajci, a uskoro su postali ponosni roditelji sina Aleksandra.

Preporučujemo