Svetlana Ceca Ražnatović, ikona balkanske glazbene scene, otvoreno je progovorila o dinamici odnosa s kćerkom Anastasijom u ekskluzivnom intervjuu za emisiju “Jutro na Blicu”. Unatoč snažnom temelju ljubavi i povjerenja, Ceca nije zaobišla temu povremenih sukoba koji se javljaju između majke i kćerke. Intervju je vođen ekskluzivno za Blic televiziju, pružajući uvid u intimni aspekt njihovog odnosa.

Ceca, ponosna majka Veljka i Anastasije, istaknula je jednu specifičnu osobinu svoje kćerke koja povremeno uzrokuje trzavice među njima – Anastasijino stalno kašnjenje. U razgovoru je Ceca otvoreno dijelila svoje frustracije i poteškoće koje proizlaze iz neslaganja u pogledu vremena. “Svađale smo se samo oko jedne stvari: njezinog stalnog kašnjenja. Jednostavno ne mogu shvatiti kako netko može kasniti na sve, bez obzira na sve”, izjavila je Ceca.

Ovaj intervju pruža uvid u tipične dinamike majka-kći odnosa, gdje se različitosti pojavljuju kao sastavni dio njihove bliske veze. Ceca je istaknula situacije u kojima je bila primorana ostaviti Anastasiju zbog kašnjenja, podsjećajući je na važnost poštovanja vremena. Njena iskustva dodatno osvjetljavaju jedan aspekt života poznate osobe koji je često skriven od očiju javnosti.

U istom kontekstu, Ceca je izrazila svoju duboku ljubav prema obitelji te je iznijela želje za budućnost, uključujući nadu da će Anastasija i njen sin Nemanja osnovati obitelj. Nadalje, najavila je završetak novog albuma i organizaciju koncerta na Ušću. Unatoč izazovima s kojima se suočavala u protekloj godini, Ceca zadržava pozitivan duh i smisao za humor.

Smješteno u kontekst općih razmišljanja o prošloj godini, Ceca je podijelila svoja razmišljanja o životu ispunjenom usponima i padovima. Kroz uspješne koncerte i trenutke radosti, istovremeno je bilo i teških trenutaka tuge, osobito vezanih uz Anastasiju. Međutim, unatoč izazovima, postoji radost koja dolazi s vijesti o trećem djetetu Bogdane i Veljka – sina koji će dodatno obogatiti obiteljski život.

Ceca je, nabijena emocijama, izrazila duboku zahvalnost za sve trenutke u životu, kako pozitivne tako i izazovne. Osim toga, najavila je nadolazeći duet sa Željkom Joksimovićem, što dodatno potvrđuje njezinu kreativnu prisutnost i kontinuiranu posvećenost glazbi. Kroz sve, naglasak ostaje na važnosti obitelji, ljubavi i osobnog blagostanja. Ceca Ražnatović, i dalje sjaji kao ikona koja inspirira svojim umjetničkim doprinosom i iskrenošću u otkrivanju životnih priča.

Preporučujemo