Naša poznata pjevačica Jelena Tomašević poznata je po karijeri bez skandala i mirnom i idiličnom porodičnom životu, sa suprugom Ivanom Bosiljčićem i kćerkom Ninom.

Međutim, pjevačica ne voli preterano da eksponira svoju porodicu te nas, kako u medijima, tako i na društvenim mrežama rijetko pušta u svoju privatnost.


Malo ko zna da je da je brat naše pjevačice Jelene Tomašević vrlo talentovan za muziku i da je on takođe pjevač, međutim, za razliku od svoje poznate sestre on ne voli da se eksponira u javnosti. Vrlo zgodan i šarmantan mladić, ali povučen i porodičan, koji nerado svoju intimu djeli sa drugima. Jelena mu je najveća podrška, kao i on njoj, a u skladu sa željom da ostane nepoznat javnosti sve donedavno nije se moglo čak ni znati kako izgleda. Ovog puta, Jelena je iznenadila Instagram pratioce pokazavši rođenog brata, a povod je sudeći po opisu slike bio njegov 40. rođendan.

 

– Rođendanski zagrljaj za mog brata. Ej 40. – napisala je ona ispod fotografije.

 

Brat Jelene Tomašević zove se Darko i takođe se bavi pjevanjem a njegove vokalne sposobnosti su kao i sestrine – izvanredne. Po svoj prilici talenat za muziku nije jedina stvar koja ih vezuje, već i porodičan stil života, pa se tako na njegovom Instagramu može vidjeti mnoštvo slika sa suprugom i njihovo dvoje djece. Usledili su komentari koliko je Darko zgodan, ali i koliko on i Jelena liče.

Osim likom brat i sestra slični su i po stilu života. Oboje su porodični ljudi, kojima su emotivni partneri i djeca u fokusu, a malo šta kada su u njihovom zagrljaju može da ih poremeti.

Preporučujemo