Jedna od naših najpoznatijih i najboljih glumica Nataša Ninković je u bračnu zajednicu ušla sa Nenadom Šarencem tačno prije 25 godina. Iako su oni jako dugo tajili da su zajedno, njih dvoje rijetko kad imamo priliku da vidimo zajedno u javnosti, a kao jedan od razloga, glumica je jedne prilike istakla to što on ne voli da se eksponira i da bude dio svijeta u kojem je ona. Ona je u više navrata govorila da joj je ulazak u brak sa Nenadom pomogao da prije vremena sazri.

Nenad Šarenac

– Bila sam klinka i u početku brak sam tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake – rekla je svojevremeno Nataša.

 

– Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti – bila je iskrena Nataša.

Razlika između njih dvoje je 10 godina, a mnogi su smatrali da če to biti prepreka za uspješan i dg brak. Ipak, kako se da primjetiti da je vrijee pokazalo da su pogriješili i da su uspjeli da se usklade i da postanu jedno. Iz njihove velike ljubavi oni su dobili dvasina, blizance Mateju i Luku sa kojima žive zajedno u Beogradu. Nataša je jedne prilike za domaće medije otrkila da je odbila američkog reditelja Olivera Stouna upravo zbog svog supruga.

Nataša Ninković proslavila 50. rođendan (FOTO)

– Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga videla poslednji put. Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gde igram, grad… Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vredno, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi. Na večeri u Skadarliji upoznao je mog Nešu. Pitao me je da li je i on jedan od razloga zbog kojih sam odlučila da igram u Beogradu i ja sam mu odgovorila: “Naravno” – rekla je tom prilikom glumica.

 

Nataša je mnogo puta u javnosti govorila kako je vrlo zadovoljna svojim brakom i o Nenadu je imala samo riječi hvale. Kako kaže, s njim je provela “holivudske trenutke”.

 

– Ja sam srećna žena, jer sam ih imala i na poslu i privatno, a i danas imam takve trenutke. Bilo je večeri kada sam govorila sebi: “Nema dalje, nema bolje”. Situacije “nema dalje” imala sam mnogo puta sa suprugom. One kratko traju, ali valjda baš zato jesu izuzetne – izjavila je Nataša ranije.

Preporučujemo