Kćerka pokojnog pjevača Sinana Sakić, Đulkica Sakić, tvrdi da je njen rođerni brat, Rašid Sakić, osim mnogobrojnih kri*ičnih djela, među kojima je i pokušaj u*istva, di*anje dr*ge i raz*ijništvo je si*ovao navodno i 20 djevojaka, te da ona zbog tog što još nije spremna ne smije da dodđe u Srbiju sa djecom. Ona tvrdi da njen brat nije adekvatno kažnjen zbog sojih nedjela , iako kaže da joj je lakše kako je on prošle godine privede, s obzirom da već godinama unazad nije dolazila iz Švicarske zbog njega.


– Volela bih da se što pre promene zakoni o si*ovanju i silo*ateljima na našim prostorima jer ja godinama decu ne smem nigde bezbedno da pustim da šetaju. Moj brat Rašid je prvi silo*atelj. Čovek iza sebe ima sedam ili osam silo*anja, možda i 20 nisam sigurna, a nikad za to nije dobio adekvatnu kaznu. Je l’ vi shvatate da za njega godinama zakon kao da nije postojao? Taj čovek ima mnogo ljudi koji rade za njega, postoje policijski izveštaji u kojima jasno stoji da je silo*atelj. Zbog njega nisam smela da kročim u Srbiju. Videla sam dokumente svojim očima. Ja nisam mogla da kročim u našu zemlju zbog straha da će ko zna šta da mi uradi. Nemam strah zbog sebe, ali imam decu i porodicu. Ne mogu njih da izlažem bilo kakvoj opasnosti – ispričala je Sinanova nasljednica.


Kako je ona sama rekla, bilo joj je drago kada je Rašid prošle godine uhapšen tokom jedne potjereu Beogradu, ali smtra da je ipak svaka kazna koju je do sad dobio mala.

– Mi nikada nećemo biti napredno društvo sve dok su ma*ijaci na slobodi. Samo pogledajte vesti, nikad veći broj sam0u*istava nismo imali. Moj brat je loš čovek, odmah mi je on pao na pamet kad se u medijima pojavio silo*atelj Igor Milošević. Ko zna koliko ih je takvih napolju i samo čekaju da nešto naprave, a mi smo nemoćni. Zakon mora da se promeni da bi deca bila slobodna. To su traume za ceo život. Poznajem osobu koja je silo*ana i verujte da znam o čemu pričam. Ja tek sada mogu slobodno da dođem u Srbiju, da odem ocu na grob, da odem u porodičnu kuću. Fali mi to. Ne očekujem da ću ikad s Rašidom da budem u dobrim odnosima, ali s obzirom na to kakav je, ništa nisam izgubila. On je loš čovek i treba da odgovara za svoja nedela – zaključila je Sakićeva.

Ona kaže i da njen pokojni otac Rašida nije želio da stavi u testament, pa je otkrila da je od njega stalno krišom uzimao novac.

Đulkica Sakić, kćerka Sinana Sakića, nakon lažne vijesti da ...

– Tata je za života pričao da ga neće u testamentu. Odavno je digao ruke od njega. Od Sinana je krao novac. Ponosna sam na svog oca što je od nas uvek pokušavao da napravi ljude, ali eto. S njim nekako nije uspelo. Rašid je mnogim ljudima naneo veliko zlo. Znala sam da ću uvek u životu da imam samo probleme s njim jer je nepopravljiv. Nisam bila tatina mezimica. On je brinuo za nas i, da budem iskrena, možda čak i više za braću neko za mene. Ja sam se svakako snašla, odavno ne živim u Srbiji i ne bih menjala svoj život. Bez obzira na sve, volim da odem u Loznicu, na tatin grob i u porodičnu kuću – priča Đulkica.

Ona je još dodala da je nju htio da u*ije, i da ječak i van zemlje pokušavao da dođe donje.

-Rašid je dolazio i u Švajcarsku i tu nam se motao oko kuće. Srećom, primetili smo ga, pa smo sve prijavili policiji. Pa sećate se da je meni pre*io da će da mi si*uje dete? Govorio je da će ćerku da mi si*uje, a meni je pretio u*istvom. To je bio pa*ao za mene. Uticalo mi je sve i na zdravlje, ali morala sam da ostanem jaka zbog porodice i dece. Bila sam odlučna da ih zaštitim na sve moguće načine i verovala sam da će pravda na kraju da pobedi. Bila je spora, ali dostižna – ističe ona.

Preporučujemo