Luksuzna vila hrvatske vodieljice i udovice Vdoje Ristovića, koja se inače nalazi u jednom zagrebačkom naselju Šestine , saznaje se osvanula je na jednom od sajtova za oglašavanje i prodaje se za vrtoglavih 1,7 miliona eura. Kuća koju su ova voditeljia i njen pokojni muž sređivali, izgrađena je 2012. godine i prostire se na 420 kvadratnih metara.

Prema podacima koji se nalazena sajtu za oglašavanje, njihova vila se sastoji od 5 soba, to jest, od velikog dnevnog boravka, kuhinje koja ima izlaz na bazen, te tri ospavaće sobe i prostoraza osoblje. Okućnica, kako se navodi ima 1460 kvadratnih metara, navode hrvatski mediji.


– Jedinstvena kuća smeštena u Šestinama na mirnoj ulici s predivnim pogledom i bazenom. Planirani završetak radova je u januaru. Opremljena vrhunskim materijalima, alu stolarija, grejanje putem toplotne pumpe, podno grejanje postavljeno po celoj površini kuće, smart house sistem, priprema za solarne panele, podne obloge po celoj površini kuće – navodi se u oglasu.


Podsjećanja radi, u tamošnjimmedijima se spekulisao da je vrijednost ove luksuzne vile iznosila oko 800 000 eura unazad nekoliko mjeseci, kao i to da su Nikolina i pokojni Vidoje digli dva kredita kako bi je sredili po svom ukusu. Inače ova lijepa voditeljica je imala namjeru da sa svojim pokojnim suprugm Vidojem živi u Zagrebu. Ovu kuću su navodno kupili prošle godie, nakon tš se ona otro*ala ugljen monoksidom u stanu. Mediji su tada tvrdili da je par zbog te kuće morao da digne dva kredita. Podsjećanja radi, Vidoje je pronađen mr*av 8. maja ove godine. Toksikološkom analizom utvrđeno je da je Ristović bio teško alko*oliziran i imao 2.83 promila u krvi. Također je konzumirao sedative, ali u količini koja nije bila dovoljna da sami po sebi izazovu s*rt.

Preporučujemo