Mnogi su očekivali da će sm*t našeg najpoznatijeg kompozitora Kornelija Kovača zbližiti i pomiriti njegove godinama posvađane kćerke Aleksandru i Kristinu, ali kako se čini, njegov odlazak je probudio još veći jaz između ove dvije posvađane sestre.


U prvoj obajvi koju je napisala Aleksandra nakon očeve sm*ti, je podsjećamo spomenula sve članoce svoje porodice osim svoje sestre Kristine , a sada se odlučila oglasiti i druga sestra Kovač i između redova je odgovorila na ovaj njen potez.

 

– Stigla kući, u Stokholm. Protekli dani bili su maglovit, zamršeni splet groznih osećanja i osećaja – tuge, očaja, žala, stresa, frustracije, nepravde, i na kraju, povezivanja činjenica u vrlo jasnu pretpostavku onoga što me čeka, što mi se sprema. Sve je jasno, kristalno. Ono čemu ću se ja posvetiti je tugovanje za tatom, jer u tome sam jako dobra – tuge se nikada nisam plašila i od nje nikada nisam bežala, a ona će mi pružiti trenutke provedene sa njim u duši, u sećanju, potrebno mi je to sad. Posvetiću se i tome da svoj život usmerim na pravu stranu, ka muzici i stvaranju, koliko god mi to moja stvarnost dozvoli, tako da dostojno nastavim njega i njegovu umetnost… Posvetiću se i izvođenju njegove jedine, talentovane unuke na pravi put, uz mnogo ljubavi i podrške, na nju je bio izuzetno ponosan. Ono što sigurno neću raditi je patiti i kukati nad prestrašnim, nedostojnim stvarima za koje su ljudi sposobni, za koje slutim da su već neko vreme bile u pogonu, a tek dolaze. Ne, sa njima ću prosto, kao svaka jaka žena i borac, morati da se borim. Srčano, snažno i do kraja. Jer ja sam ćerka svoje mame i ćerka svoga tate. I te kako – poručila je putem Instagrama Kristina, uz fotografiju iz detinjstva sa roditeljima.


Kovačeva je odlučila da lajka jedan od komentara njenih pratioca koji gllasi : : “Pitam se kako je moguće da te Aleksandra i u ovakvoj situaciji nije udostojila ničega osim poruke prezira, kao da ne postojiš nema te u njenim iskazima, ko da nema empatiju… Mnogo mi je žao što bilo ko prolazi kroz tako nešto. Saučešće i podrška.”

Preporučujemo