Bivši emotivni partneri Maje Marinković i nekada najbolji drugoiv, Marko Janjušević i Filip Car su ” odlijepili” za najpoznatijom starletom Stanijom Dobrojević. Naime, oni ne prestaje da lajkaju njene provokativne fotografije na društvenoj mreži Instagram, i šalju joj je poruke na pomenutoj mreži.

– Obojica su je poslednjih dana muvala, pisala da im se sviđa i lajkovala njene se*si fotke na Instagramu. Janjuš je poznat po tome da je duhovit, pa joj je poslao šaljivu poruku: “Je l’ ti se sviđam?!” Bio je ubeđen da će mu Stanija odgovoriti, ali kada je video da neće, prešao je na stvar: “Dobro, nemoj da se ljutiš. Ti se meni sviđaš. Za mene nema se*sepilnije žene od tebe”, ali mu Stanija nije uzvratila dopisivanje – priča izvor za domaće medije koji je često u društvu bivših učesnika “Zadruge”.

Prema riječima dobro informisanog izvora, ni bivši zzadrugar iz Crikvenice nišsta manje ne opsjeda ovu starletu.


– Car joj je nedavno poslao poruku: “Gde si? Šta radiš? Što si starija, to si lepša! Javi se kad budeš bila slobodna da se ispričamo”. Pošto mu nije odgovorila, nastavio je: “Hoćeš da izađemo na piće? Želeo bih da se bolje upoznamo.” Kada je iskulirala i tu poruku, Car je rešio da bude direktan: “Odlično bismo se slagali u se*su! Ne shvataš šta bih ti radio. Uživala bi kao nikad dosad”, ali je i ovog puta ostao uskraćen za odgovor – priča izvor.

Starleta ne krije da je muvaju bivši momci Maje Marinković, s kojom je bila bliska u rijalitiju.ZBOG OVOGA JE RASKINULA?Stanija Dobrojević OTKRILA šok detalje veze sa  Markom: "NISMO GOVORILI!"

Na Instagramu me prate i Car i Janjuš. Obojica su mi pisala, pročitala sam poruke, ali im nisam odgovorila. Nisam ih ni zapratila na društvenim mrežama iako mislim da su super momci. Ali neću da se petljam sa njima, jer držim distancu sa bivšim momcima svojih drugarica ili poznanica – kaže Stanija.

Preporučujemo