Većina žena kada ostane u drugom stanju, ono njvažnije im je udobnost u trudnoći, i baš iz tog razloga one biraju da nose isključivo helanke i trenerk. S druge strane, postoje i žene koje misle da drugo stanje nikako ne može da se uklopi u koncept provokativne odjeće, pa tako odluče da u potpunosti promjene svoj stil tokom njihovog drugog stanja.

Ipak, trudna Džen Ferguson je odlučila da s oblači totalno surprotno od tih pravila. Ona je i sama priznala da je jako često bila na meti kritika i komentara na društvenim mrežam, ukljulujući i druge mame, koje su je nerijetko optućivale da se jako neprikladno oblači i da baš iz tog razlog aona ne zaslužuje poštovanje.

 

– I sada kada sam trudna, izgled mi je prioritet. Nastavila sam sa stvarima koje sam ranije radila, samo, naravno, vodim računa o bezbednosti svoje bebe – objasnila je ona. Tako svake dve nedelje ide na manikir i pedikir, a na pet nedelja kod frizera. Takođe dobija masaže i posećuje kiropraktičara svake dve nedelje kako bi zadržala dobro držanje i vežbala koliko joj telo dozvoljava. Kada je odeća u pitanju, ona bira ono što smatra da joj i dalje dobro stoji i šta joj pristaje. Tvrdi da nosi čipkaste gaćice za svog muža kad god je to moguće, a takođe voli da nosi prilično usku odeću. Oblačenje u izazovnu, modernu odeću pomaže joj da nastavi, jer je, kaže, trudnoća ponekad čini tužnom i jadnom.

OSEĆAM SE JADNO I TUŽNO": Trudnica se NAŠLA na meti KOMENTARA i to sve zbog OVOGA (FOTO)
– Nije svaki dan neverovatan i sjajan, ima dana kada želim samo da legnem i da plačem, ali onda prođe. Posle toga dođe dan kada se osećam odlično i tada odlučim da se brinem o sebi i priuštim sebi nešto da izgledam i osećam se najbolje što mogu – rekla je ona i dodala da je veoma zahvalna na trudnoći jer je to nešto što ona i njen muž su dugo čekali Džen takođe kaže da nije odeća ono što je čini privlačnom, već njen stav. Provokativna odeća je samo dodatak.

Preporučujemo