Naša vodteljica Dea Đurđević odlučila je da otbori dušu u jednoj emisiji. Ona je po prvi put progovrila o odnosu sa svojim ocem, sa kojim nema nikakve komunikacije, kao i o njenom poojnom deki koji joj mnogo nedostaje. Naime, Dea je za jedan interju otlkrila da joj je deka, osim njene mame bio najveći oslonac i podrška u njem životu, zbog čega i danas ne može da se pomiri sa njegovom sm*ću.


– Tokom studiranja desila mi se nesreća da mi deka premine. Užasno sam to doživela, još uvek njegovu smrt nisam preživela kako bih trebala da je preživim. On je osoba koju sam uvek prvu zvala za savet, sa njim sam volela da razgovaram – ispričala je Dea Đurđević.

Sa bolom u glasu, prisjeća se i njihovog malog rituala-kladionice.

– Poslednjih par godina njegovog života on je bio slep zbog dijabetesa, ja sam mu čitala novine i sportsku kladionicu. Igrali smo kladionicu svakog vikenda za mali novac, nismo bili kockari već nam je to bila zabava – prisjetila se Dea.

– Kada bismo nešto dobili, onda bismo to opet ulagali u sledeće utakmice. Ja sam mu prenosila utakmice, i danas kad sretnem kolege sportske novinare kažem im da prenose utakmice, a ne šta je neko od sportista u horoskopu. Sve mi je to posle nedostajalo – rekla je Dea.Kako je smršavjela Dea Đurđević | Lifestyle

Dea se osvrnula i na svog oca sa kojim nema kontakt.

– Nije mi bilo svejedno. Prvo sam bila ljuta, onda sam bila tužna, a na kraju to preboliš. Čitala sam puno, tako sam prebolela. Čitala sam dosta o psihologiji i negde samu sebe sam ubedila da je to trebalo da se desi i da iz svega nešto možeš da naučiš – ispričala je Dea.

Preporučujemo