Kakav je godišnji horoskop, i šta nas sve čeka u sljedećoj godini kao i to koliko se neki aspekti planeta i događaji koje podstiču, ponavljaju tokom vremena, otkrila je poznata ruska astrološkinja Vasilisa Volodina. Kretanje planeta određuje ne samo to kako ćemo se osjećati i ponašati, već utiče i na tok istorije, uvjereni su astrolozi. Po njima postoje obrasci koji omogućavaju da se predvide kataklizme i preokreti. Vasilisa Volodina vjeruje da se svakih 14 godina ciklusi planeta, na ovaj ili onaj način, ponavljaju.Vasilisa Volodina (biography)

“Početkom 20. veka konjunkcija Jupitera i Urana značajno je uticala na ekonomiju. Jedna od konjunkcija bila je u Vodoliji 1914. godine uoči Prvog svetskog rata. Vodolija je, kao simbol oslobođenja, donela modu androginosti, dečačke figure i kratke frizure kod žena. Ovaj trend je trajao do Velike depresije. A šta je ljudima potrebno kada je vlada kolektivna depresija? Jarki ruževi, šik komadi, luksuz!”, napominje Volodina.

“Jedan od ovih ciklusa dogodio se 1941. godine, kada je konjukcija bila u Biku, što nam govori da je u to vreme vladao pragmatizam. U modi je bila udobna odeća koja je trebalo da omogući ženi da lakše radi. Sva sredstva su išla na krojenje vojnih uniformi, tako da o estetici nije bilo govora. Poslednji ciklus povezan sa Bikom je bio 2010-2011, sledeći se očekuje 2023. godine”, kaže astrološkinja.

“Naredne godine, 2023. će ova konjukcija biti u znaku Bika, kao što je bila 1941. Što se mode tiče, možete da očekujete kolekcije jednostavnih modela, klasičnih linija i neupadljivih boja, što će biti opšteprihvaćen trend. Ključni elementi Bika su udobnost, ekonomičnost i pragmatičnost.”Vasilisa Volodina Govorila Je O Promjeni Imena | Zvijezde prikazuju posao 2021

Astrološkinja dodaje i da će ova konjukcija uticati na ljubavne veze. Ljudi će težiti stabilnosti, vezama koje se zasnivaju na dubokim emocijama, poštovanju partnera i odanosti, ali koje će biti izuzetno stastvene. Ona kaže i da ne treba praviti paralele između ovih ponavljajućih ciklusa, posebno da ne treba pokušavati da se predvide geo-političke prilike. Ono što im jeste zajedničko, najuočljivije je u modi i ljubavnim vezama. Dakle, spremite se za stabilne veze u kojima je naglašena harmonija, a strasti su vrele! Inače, Bikovi važe za jedan od najsenzualnijih znakova Zodijaka, a tjelesne strasti su im veoma bitne.Vasilisa Volodina YouTube - Службени Налог

Preporučujemo