Rajko Šerifović, otac jedne od najpoznatijih pevačica na Balkanu, Marije Šerifović, nedavno je s oduševljenjem podelio s medijima jednu veliku i neizmerno srećnu vest – naime, postao je ponosni deda, jer je Marija nedavno donela na svet sina koristeći usluge surogat-majke u Sjedinjenim Američkim Državama.Novopečeni naslednik Šerifovićevih ugleda je svetlost dana u Los Anđelesu, a ta vest je odjeknula kao prava bomba širom ovog muzičkog regiona. U vezi s tim, Rajko Šerifović nije mogao da sakrije uzbuđenje i radost te je otkrio da sprema impozantno iznenađenje za svog unuka, koji će uskoro stići pred samu Novu godinu.

U razgovoru s medijima, ponosni deda nije mogao da sakrije svoje oduševljenje i jedva čeka trenutak kada će moći držati svog unuka u naručju. “Hvala vam najlepše na divnim željama. Što se tiče mojih osećanja, još uvek ih ne poznajem, jer su oni trenutno u Americi. Međutim, uzbuđen sam, kako i ne bih bio… Dolaze pred Novu godinu, pa ćemo videti. Ali jedva čekam taj trenutak kada ću ga držati u rukama, kada ću ga smestiti u svoje krilo… Ta sreća me ispunjava, i jedva čekam da doživim taj neopisiv osećaj! Marija mi je rekla da je mališan crnokos i da ima prelepe plave oči, što je zaista fantastična kombinacija”, rekao je Šerifović na početku razgovora.

Osim toga, Rajko je otkrio da su u planu i velika slavlja povodom dolaska unuka na svet, ali je ostavio otvorenom opciju da li će se to dešavati u Beogradu ili Kragujevcu. “Što se tiče proslava, nisam još odlučio da li će biti ovde kod nas ili u Beogradu, to je potpuno na Mariji da odluči. Bitno mi je samo da uskoro imam priliku uzeti svog unuka u ruke. Sutra stiže paket za njega iz Švajcarske, sa posebnim poklonima. Biće to zaista puno poklona, i zahvalan sam Bogu na tome!” zaključio je Rajko Šerifović s osmehom.

Preporučujemo