Kao što ste imali priliku već da pročitate,prije nekoliko dana se dogodila saobraćajna nesreća, gdje je nast*adala mlada majka, a za njeo dvoje djece se još traga. Naime, u automobilu u kojem je upravjala lijepa Jelen, bilo je i njeno troje djece u dobi od 2,4,7 goduinam od kojih je 4-godišnje dijete pronađeno nakon nekoliko sati povrijeđeno. Ronioci su jučer pronašli tijelo djevojčice dok se za tijelom dječaka još traga.

Jelena Vuković
Podsjećanja radi, nesreća se desila u petak oko 17.30 sati na magistralnom putu Mojkovac-Žabljak. Za sada nije poznato kako je došlo do nesreće, ali će istraga utvrditi sve detalje tra*ične saobraćajke. Jelena Vuković je premi*ula na licu mjesta, a njeno 4-godišnje dijete je ivučeno iz provalije i i prevezeno u Opštu bolnicu u Pljevlja. Spasioci Gorske službe spašavanja i ronilački tim iz Bijele već treći dan pretražuju područje.Tara (rijeka) - Wikipedia

– Ronioci koji su jutros stigli iz Bijele su se povukli u popodnevnim satima i posao će nastaviti sutra, a prethodno su pretražili potez Tare dug oko četiri kilometra. U akciji učestvuje i više rafting klubova iz Crne Gore koji su još uvek na terenu i koji su prečešljali površinu reke i priobalje od mesta nesreće pa skroz do Šćepan polja, odnosno celom dužinom kanjona. Svi smo dali sve od sebe i tako će biti sve dok se agonija ne okonča – rekoa je u subotu jedan od učesnika potrage za dječakom i djevojčicom.

Kako je on rekao, potragu je znatno omela i smanjena vidljivost u rijeci koju su zamutile kiše koje su padale posljednjih dana. Mjesto gdje je autmobil sa majkom i njeno troje djece sletio u kanjoj inače važi za rizičnu dionicu.

– Nivo reke je nešto veći nego proteklih nedelja, a Tara je uvek brza. Na njoj nema virova, ali je zato puno vrtloga i dosta stenja i u samoj reci i pored nje – kaže sagovornik.

Inače, u toku posljednjih dana crnogorski mediji naveli su da je porodica Vuković krenula je iz pravca Mojkovca prema Šarancima, gde je boravio njen suprug, a otac dece.

– Jelena je sa decom krenula u Šarance, jer je tamo bio njen suprug kod koga se uputila sa decom. Ovu rutu veoma dobro zna, pa postaje nepoznato kako je došlo do nesreće. Inače, porodica preko leta boravi u selu Šarancima, dok tokom zimskog perioda porodica boravi u Mojkovcu – preneli su tamošnji mediji.

Preporučujemo