Bizarne situacije su postale dio naše svakodnevnice i to je nekako postalo i sastavni dio života. Ipak ovkvu bizarnost vjerovatno nikada niste ni pročitali niti čuli u vašem okruženju. U nastavku teksta pročitajte o čemu se radi.

Naime, jedna porodica u indijskom gradu Knapuru je nevjerovatnih 18 mjeseci držala u kući tijelo tridesetpetogišnjeg muškarca, jer su bili ubjeđeni da je on u komi. Supruga ovog nesretnog čovjeka, za koju tamošnji mediji pišu kako je pshički nestabilna osoba je odlučila da svako jutro posipa “gangajal” koji je inače sveta vodica, po muškarčevom tijelu, koje je došlo do faze raspada, očekujući i nadajući se da će mu to uveliko pomoći da se probudi iz kome, rekao je potparol tamošnje policije. Komšije nesretnog čovjeka su rekle da su članove ove porodice viđali kako unose u kuću boce s kiseonikom. Muškarac, identifikovan samo kao Vimleš, umro je 22. aprila 2021., a kremiran je u petak uvečer, rekli su policajci, prenosi Feniks Magazin.

Indija zemlja duhovnosti neprocjenjivih znamenitosti i prirodnih ljepota –  Wish

Inače, Vilmeš je bio pomoćnik računovođe u Poreskoj upravi u Ahmedabadu, dok su njegovi članovi porodice živjeli na području Krišnapuri u Kanpuru. Rekli su da porodica vjeruje da nije mr*av i da su nastavili da se brinu o njemu iako su dobili njegovu umr*icu dan nakon što je um*o zbog obostrane upale pluća. Nakon što je umro, prevezen je u lokalnu bolnicu gdje je proglašen mrtvim. Njegovo tijelo je pronađeno u petak nakon što je IT odeljenje podnijelo žalbu upravi okruga Kanpur da je nestao sa posla aprila 2021. Sudija okruga Kanpur naredio je zdravstvenim zvaničnicima da ispitaju stvar nakon čega je utvrđeno da je Vimleš umro u aprilu 2021.

Indija slavi primjenu milijardu doza cjepiva protiv covida-19 - Otvoreno.hr

– Kad god je njegova kancelarija pitala porodicu gde se nalazi, rekli su da je Vimleš bolestan. Porodica je donela i boce sa kiseonikom, a meštanima su rekli da je u komi i da se leči kod kuće. Bili su uvereni da je živ i da će mu biti bolje – rekao je visoki policijski zvaničnik.

Kanpur | City, Population, & Map | Britannica

– Kako ovde nije počinjen nikakav zločin, nećemo ništa ni protiv koga preduzimati. Porodica je bila uverena da je živ sve dok službenici u petak nisu odneli njegovo telo. U petak uveče, ostaci tela su kremirani u prisustvu policije, drugih zvaničnika i Vimlešove porodice. Članove porodice trebalo je ubeđivati na kremiranje – rekao je direktor policije.

Preporučujemo