Ljubavna afera rijaliti igračice Maje Marinković sa nevjenčanim suprugm svoje nabolje drugarice Aleksandre Subotić, Petrom Pecom Raspopovićem digla je ogromnu prašinu i veliko interesovaje medija. Naime, Aleksandra Suboti je u jedno od svojih lajv prenosa na društvenoj mreži Instagra, plakala zbog situacije koja je zadesila nju i njenu djecu. Ova afera Maje i Pece koja je trajala nekoliko mjeseci je naprasno pukla kada je Maja Marinković odlučila da ostavi Pecu Vijagru, jer su kako je ona svojevremeno izjavila, emocije naprosto nestale, i da se sve ugasilo. Jednostavno njoj više nije bilo to to kao na početku.


Prije samo mjesec dana, na svom Instagram nalogu, Aleksandra je odlučila da okači sliku sa svojim vanbračnim suprugom i tikm povodom je stavila tačku ana sve spekulacije da im je u odnosu, nakon što je odlučila da pređe preko prevare, Maja bila predmet njihove svađe.

Prije godinu dana, rpije nego je mogla i da sanja da ovo može da joj se desi, Aleksandra je odgovarala na pitanja njenih vjernih pratioca na društvenim mrežama, kada se između ostalog našlo pitanje “Da li bi oprostila veliku izdaju i pružila novu šansu?! (u ljubavi naravno)”, na šta je ona dala totalno kontradiktoran odgovor u odnosu na ono što je zapravo uradila kada je sve zadesilo.


– Ne nikada – Ne mogu da zamislim da moj muškarac posveti pažnju drugoj devojci ili ima nešto intimno s njom i onda sve to opet radi sa mnom! Meni je to neoprostivo – da je zadnji na svetu, a ni jedan nije! – odgovorila je Aleksandra tada.

Preporučujemo