Lepi Mića, umjetničkim imenom Miroslav Pržulj, svoju impresivnu karijeru u glazbenoj industriji započeo je još 1989. godine. Tijekom ovih mnogih godina, Mića je snimio čak devet glazbenih albuma, iako nije uvijek imao sreće u osvajanju srca javnosti. Njegovi glazbeni pothvati nisu uvijek naišli na odobravanje široke publike, no unatoč tome, Mića ostaje posvećen svojoj umjetnosti i izražavanju putem glazbe.

Ratna zbivanja u Bosni i Hercegovini natjerala su ga na selidbu u Beograd, gdje trenutno nastanjuje stan svoje supruge, smješten u samom srcu grada. Isto tako, važno je napomenuti da Mića smatra sebe pravim domoljubnim Srbijancem, duboko povezan s svojim narodom. No, ovo snažno domoljubno uvjerenje povremeno ga je stavljalo u konflikte s njegovim željama za slavom i priznanjem u glazbenoj industriji.

Njegova kontroverzna osobnost često je rezultirala nesporazumima i konfliktima s kolegama iz medija. Mića je nekoliko puta upleten u žestoke verbalne sukobe s drugim poznatim osobama, uključujući Šerifa Konjevića i njegovog kuma, Nazifa Gljivu, koji je također sudjelovao u reality showu “Farma”. Ovaj izuzetno izazovni temperament i nesklonost kompromisima doveli su do incidenta u jednom od reality programa gdje je Mića diskvalificiran zbog širenja govora mržnje. Kasnije je javno izrazio kajanje zbog svog ponašanja.Iako nikada nije osvojio prvo mjesto u reality showu “Farma”, Lepi Mića je postao neprocjenjivi član ovih emisija. Sudjelovao je u svim tri sezoni (V, VI i VII) i uvijek privukao pažnju publike svojim taktičkim igrama i izazivanjem kontroverzi. Posebno se istaknuo u sukobima sa Stanijom Dobrojević i Jelenom Golubović, čije će se rasprave pamtiti kao značajne trenutke u povijesti reality televizije u Srbiji.

Unatoč svojoj prisutnosti u medijima, ne zaboravljamo da je Lepi Mića svoju karijeru započeo kao pjevač. Iako više ne nastupa aktivno na glazbenoj sceni, njegovi glazbeni uspjesi su neizbrisivi. Njegova diskografija obuhvaća mnoge popularne pjesme koje variraju od nacionalističkih do ljubavnih tema. Njegova sklonost prema prehrambenim standardima često ga je stavljala u središte pažnje na “Farmi”. On se pridržavao dijete koja se temeljila na ribi i često je prakticirao post.Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, rođen je u Sarajevu, Bosna i Hercegovina, 1. siječnja 1959. godine. Odrastao je u Sarajevu i završio osnovno obrazovanje u svom rodnom gradu. Kako bi si financirao školovanje u srednjoj glazbenoj školi, radio je kao konobar. Ovaj skroman početak bio je samo prvi korak u njegovoj bogatoj i raznolikoj karijeri koja će ga učiniti prepoznatljivim licem u svijetu zabave.

Preporučujemo