Jedan od rijetkih duhovitih pjevača na našoj javnoj sceni i općenito na estradi, Dejan Ćirković Čiro nikada nije krio da je mnoge teške životne situacije koje su ga zadesile prebrodio zahvaljujući svojim dugogodišnjim prijateljima iz Srbije koji su se našli pri ruci da mu pomognu u bilo kojoj situaciji, a u tom svemu najviše mu je pomagao Saša Popovič, sa kojim je bi prinuđen da otkaže saradnju. Naime, zbog mnogo televizijski gostovaja ovaj pjevač iz Štutgarta, u kojem inače i živi veći dugi niz godina sa svojom porodicom , dolazi u Beograd jako često, pa tako da i nerijetko zaboravi da ponese svečaniju garderobu, pa tako da bude prinuđen da potraži nešto što njemu ogdovara i godi baš u Sašinom ormaru. Ipak kako on kaže, više mu to ne odgovara.

– Smršao je baš, pa svu garderobu skrati vamo, smanji tamo, to mi više ne odgovara. Ali nema veze, ako su cipele manji broj, malo sprčim prste i za jedno snimanje to nije problem – našalio se Ćira i rekao da mu Saša dođe kao glavni stilista kod kojeg i redovno odsjeda kada boravi u Srbiji. Osim konfekcijskog broja, Popović i on imaju isti ukus, pa tako i često na sebe obuče sve što nosi i Saša.


– Popovićev butik je mnogo bolji od radnji koje ovde imaju i sve mi uglavnom odgovara – priznao je nedavno ovaj duhoviti pjevač, aludirajući na firmirane prodavnice u zemlji u kojoj živi i našalio se da se toliko odvikao od kupovine garderobe da u inostranstvu kupuje samo čokolade.

Pevač je godinu dana živeo u kolibi u Nemačkoj: Porodicu nije viđao i sadio  je luk - Telegraf.rs

Preporučujemo