Mi se u nastavku današnjeg članka bavimo sa našom domaćom estradnom scenom bez koje ne može proči ni jedan dan a da u medijima nešto ne pročitamo iz njihovog privatnog života Kada je u pitanju karijera Miroslava Ilića na je počela pre pet decenija i to sa pesmom Voleo sam devojku iz grada, koju je snimio 1972 godine. Tada je on imao 22 godine i svi su mu predviđali blistavu budućnost, a godinu dana duže muzičkog, traje njegov brčani staž a sa dve godine mlađom Gordanom se venčao 1971 godine.

Ono što u poslednje vreme se dosta pisalo u medijima jeste utvrđivanje očinstva Miroslava Ilića. Od samog trenutka kada su protiv Miroslava Ilića poveli spor sa utvrđivanjem očinstva, Mirjana i Devin Antonović su utvrdili da ih ne zanima nikakva imovina, niti od pevača žele bilo kakvu finansijsku korist, a jedini cilj im je bio da se utvrdi Devinovo poreklo. Također, imajući u vidu da Devin u Americi vodi skoro pa luksuzan život, koji je sam sebi obezbedio reklo bi se da su majka i sin govorili istinu. “Eeeee! Miroslave, Miroslave, koliko si toga propustio,” tako je još jednom prilikom uspela da uzburka celu javnost Mirjana Antonović, kada je nedavno na svom Fejsbuk profilu objavila fotku bivšeg supruga Daniela, Devinovog počima, koji uživa u njegovoj kući na obali okeana.

Također, kod Devina često navraća i njegova poolusestra Diana, zajedno sa svjom porodicom, i svi se po svemu sudeći odlično slažu. Devin je po profesiji lekar, ne čud što je relativno mlad uspeo da se finansijski obezbedi, Iako on sam nastoji da se drži po strani, njegova majka često i s ponosom obaveštava pratioce na društvenim mrežama kako živi, ističući da je sin kakav se samo može da poželi.

Preporučujemo