Verujemo da se svi sećaju popularne serije Bolji život, a Jelicu Sretenović su svi zavoleli upravo kao Koviljku Koku u seriji Bolji život, usled čega su usledile ostale uloge u fimovima “Nacionalna klasa”, “Varljivo leto ’68”, “Tesna koža”, “Policajac sa Petlovog Brda”, “Biće bolje”, “Zona Zamfirova”, “Ljubav, navika, panika”, “Ranjeni orao”, “Nepobedivo srce”, “Istine i laži”. Potom smo je gledali u popularnoj humorističkoj i porodičnoj seriji “Tate”, gde je glumila majku jednog od glavnih junaka.

Međutim, javnosti je jako malo poznat njen privatni život, a kako je i sama jednom prilikom rekla o njemu se može da snimi film. Njeno je detinjstvo bilo jako teško, njenu majku i nju otac je napustio kada je ona imala samo nekoliko godina. Kako kaže oca pamti kao velikog maglupa sa Crvenog krsta, te je to navodila kao izgovor što ih je ostavio, a još kao devojčica je znala da želi da bude glumica, te je nije previše interesovala škola, zato je njen amjka ostala mnogo iznenađena kada je saopštila da napušta srednju školu tokom drugogo razreda .

Svi su njeni vršnjaci išli u školu, ona je iz prve uspela da upiše Faks dramskih umetnosti, a analima je taj faks ostao zabele da je Jelica jedna od najmlađih studenata te institucije, jer je sa svega 16 godina bila primlena u klasu profesora Predraga Bajetić, zajedno sa Goricom Popović, Tanjom Bošković, Milanom Štrljićem, Ljiljanom Dragutinović, Radmilom Živković i drugima. ” Toliko sam bila sigurna da ću položiti prijemni da nisam ni razmišljala o drugoj opciji. Dobila sam i šamar od sekretara škole. Pitao me je da li sam normalna i rekao da ne može da veruje da se ispisujem, a još ni drugi razred nisam završila”, pričala je ona. Ostatak čitajte ovde.

Preporučujemo