Poznata glumica Mirjana Karanović je objavila nedavno ojavila da je njena porodica ostala bogatija za još jednog člana porodice, djevočicu koja je dobila ime Vida. Naša glumica nije mogla da sakrije veliku sreću, pa je tako odmah odlučila da podjeli sretne vijesti na njenim društvene mreže, a čestitke su samo stizale jedna za drugom.

MIRJANA KARANOVIĆ POSTALA BAKA: Glumica ponosno pokazala UNUČE! Devojčici dali STARO SLOVENSKO IME s jakim značenjem (FOTO)
– Rodila se Vida! Moja unuka! Lepa Vida – napisala je Mirjana na svom Instagram profilu uz sliku preslatke bebe.

Beba, Mirjana Karanović
Inače, Mirjana Karanović se nije nikada udavalaa, pa tako nema ni djece, ali joj ipak ljubavi ne manjka, budući da se glumica raduje svakom novom nasljedniku koji stigne u domove  svojih bliskih rođaka, pa je tako ponosno rekla da je Vida njena druga unuka. Ona se još prije hvalila uspjehom svoje Milice, njene prve “unuke” čiju fotografiju je objavila kada je Milica maturirala i kako se dalo primjetiti bila je ponosna.

– Kada sam bila mlađa, bila sam uverena da ću imati decu, muža i porodicu, ali život me je odveo na neku drugu stranu. Na tom putu sam otkrivala sebe. Izlazila sam iz okvira onog utvrđenog, predviđenog što bi trebalo da mi se desi u životu. Doživela sam ogromne ljubavi i s tim muškarcima sam želela decu, ali se to nije obistinilo. Rat i devedesete su razbucali moje planove. Potom je sve krenulo u nekom drugom smeru – rekla je glumica 2017. za “Gloriju”.

Mirjana Karanović postala baka, objavila sliku preslatke unuke

Vida je varijanta imena Vidoslаvа. U pitanju je staro slovensko ime. Izvodi porijeklo od osnove “vidjeti” (vidak). Postoji mogućnost međusobnog prožimanja ovih imena sa imenima nastalim iz latinskog “vita” u značenju “život”.

Preporučujemo