Poznati pjevač Darko Lazić se odlučio na ovaj korak kada je bio s nekoliko sovjih drugara, pa su odlučili da odu u javnu ku*u i birali djevojke s kojima će se uabavljati, a nakon a*cije koja je trajala cijelu noć, ovom folkeru su se počeli pojavljivati problemi sa kukom koji je operisao nakon saobraćajne nesreće koju je doživio.

Darko Lazić
Darko Lazić tvrdi da je bio sa najljepšim ženama iz ja*ne kuće, pa se i danas rado sjeća tog doživljaja.

Darko Lazić
– Kad sam boravio u Cirihu prošle godine zbog posla, ispunio sam sebi jednu od želja, onako, što bi rekli, za opuštanje. Noću sam radio, danju spavao, pa smo napravili nekoliko dana pauze da se provedemo i obiđemo grad. Nekoliko drugara je bilo sa mnom, dogovorili smo se da odemo u jav*u kuću i uživamo za sve pare. Te večeri sam je*ao 12 devojaka. Kad sam ušao, nisam znao gde pre da pogledam! Pored mene leži crnka, brineta, crvenokosa, plavuše. Sve što sam mogao da zamislim! Ne zna čovek gde će pre! To mi je bila velika želja. Drugare nisam video celu noć, svi su bili po sobama. Tek ujutru smo se svi našli i krenuli u hotel u kom smo odseli – priča Darko na početku.

Kako Darko tada ispričao, nakon or*ijanja, koje je trajalao cijelu noć, imao je probleme s kukom koji je operisao na te*ke saobraćajne nesreće iz koje je jedva izvukao živu glavu prije nekoliko godina.

ZA NJEGA NEMA POPRAVNOG: Darko Lazić priveden zbog niza saobraćajnih prekršaja - Express
– Pred jutro me je mnogo boleo kuk. Jedva sam se kretao od bolova, znate da sam imao nekoliko operacija posle saobra*ajke. Raštimovao mi se kuk, a tek po dolasku u Srbiju mogao sam s doktorima da obavim pregled. Doktor me je pitao šta sam radio, morao sam da mu objasnim onako uvijeno. Čovek je samo počeo da se smeje, pogledao me je i rekao: “Darko, ajde vodi računa! Nemoj opet da te sastavljamo. U svemu moraš umereno” – priseća se folker.

Darko će u novembru imati još jednu operaciju, ali ovog puta na estetsku, jer ide na skidanje viška kože.

 

– Otkako sam naglo smršao, pojavio mi se veliki višak kože svuda po telu. Idem da skinem to, zakazao sam operaciju na jednoj privatnoj klinici. S doktorom sam se sve dogovorio, ne bi trebalo da bude problema, ali, naravno, nije naivna nijedna operacija. Nova devojka me bodri, to mi je važno. Mislim da ću posle toga da izgledam mnogo bolje – kaže pjevač kroz smijeh.

Preporučujemo