Naša mlada i sve popularnija pjevačica, Aleksandra Mladenović je sve traženija, kada su u pitanja slavlja i veselja. Naime, Aleksandru Mladenović su jako dugo povezivali sa sinom pokojnog kralja narodne muzike, Šabana Šaulića, Mihajlom, ali nakon rasida koji je došao između njih, nije bilo poznato niti se do sada saznalo u kakvim su odnosima njih dvoje ostali.

Aleksandra Mladenović i sin Šabana Šaulića ipak u tajnoj vezi? - Azra Magazin
Naime, dok je u poznatom i luksuznom hotelu uveliko trajalo slavlje Mihajla Šaulića i njegove trudne izabranice Marine, rijetko da je ko obratio pažnju na objavu mlade pjevačice Aleksandre Mladenović na društvenoj mreži Instagram.

RASKINULI ALEKSANDRA MLADENOVIĆ I MIHAJLO ŠAULIĆ?! Evo šta je razlog kraja LJUBAVI pevačice i Šabanovog

Fotografiju možete pogledati OVDJE

Inače, ova pjevačica je odlučila da objavi provokativnu fotografiju, pa je tako na sebi imala crni b*us i može se reći više nego upadljiv nakit, a sve je najviše ipak zaintrigirao opis ispod njene potografij. Ona je odlučila da stavi oblak crno srce, a korisnici društvene mreže Instagram su odmah zaključili da aludira na sovg bivšeg dečka koji se oženio taj isti dan.

Aleksandra Mladenović između dve vatre: Na Mihajlovom rođendanu peva njen bivši dečko - Telegraf.rs
Istina je sigurno negde između, a na nama i vama je da procjenimo sami šta je istina. Podsjećanja radi, Aleksandra i Mihajlo su bili u šestomjesečnoj vezi, koju su prekinuli jer ona nije željela da se uda za njega. Tada je ona izjavila da nema namjeru da još stupa u brak, jer je tad imala samo 26 godina i da je premlada za taj korak, a imala je još mnogo stvari u planu da uradi, prije nego zasnuje porodicu. S druge strane Mihajlo je želio da se oženi i da dobije djecu, pa su zbog toga što su imali različite ciljeve i planove za budućnost odlučili da je najbolje bilo ipak da se raziđu i da svako krene na svoju stranu.

Preporučujemo