Kako smo već i navikli, tužne vijestii crna hronika su naša svakodnevniva, na žalost. Ni ovaj dan nije mogao proći bez ove teme. U nastavku članka pročitajte o čemu se radi.

Preminuo klavijaturista grupe Kerber - Vesti - Život - B92.net
Vijest da je član poznate grupe “Kerber”, klavjaturista Milorad Džeri Džmerković, igubio bitku za život, rastužila je sve koji su ga poznaval. Sada su s oglašavaju i članovi benda u kojem je on svirao, i potpuno su slomljeni. Naime, od Milorada Džeri Džmerkovića, se na društvenoj mreži Instagram oprostio i frontmen ove grupe, Goran Šepa, ponatiji kao Gale, koji od žalosti još ne može da dođe sebi.

Preminuo Milorad Džeri Džmerković
– Strašna vest za sve nas koji smo te poznavali. Nadao sam se nekoj zajedničkoj svirci. Prerano si otišao. Počivaj u miru, brate naš – napisao je Gale na društvenoj mreži Instagram potpuno slomljen.

Sahrana ovog poznatog muzičara će se obaviti u subotu, 1.oktobra, na novom Bežanijskom groblju u 11 sati, a opelo 15 minuta nakon toga.

Dragi prijatelji, sa žaljenjem vas obaveštavam da nas je juče, posle teške bolesti napustio naš dragi i voljeni Džeri – rekla je jučer, njegova supruga Sandra.

Umro Milorad Džmerković Džeri
Milorad Džeri Džmerkovic bio je klavijaturista poznatih grupa kao što su Slomljena Stakla, Kerber i drugih.

Džmerković je bio umetnik i muziku je posmatrao kao takvu, pa je jednom izjavio :

– Svi mi nemamo moć i dar umetnika – ali posedujemo senzibilitet da ga osetimo. A to je dovoljno da bar na trenutak obodrimo svoj duh, da predahnemo od večito sive i monotone svakodnevice. Tada se lako mogu doživeti čarolije nekih drugih svetova, drugačije satkanih i lepšim bojama oslikanih.

Preporučujemo