Aleksandar Radojičić nije nikada krio da mu je ćerka Aja predstavljala neizmerni blagoslov. Ona je plod njegove ljubavi sa Jelenom Melezović, s kojom je bio u vanbračnoj zajednici sve do 2014. godine, kada su stavili tačku na svoj odnos.

Raskid njihove romanse dogodio se u vreme vrhunca popularnosti mladog glumca, praćen brojnim objavama njegove bivše partnerke na društvenim mrežama, gde je želela prikazati Aleksandra u negativnom svetlu. Na svom “Facebook-u” je otkrivala detalje o retkim kontaktima s glumcem nakon zvaničnog prelaska starateljstva nad detetom na nju.

Iako su prošle godine od tada, čini se da su godine, zrelost i obostrana ljubav prema ćerki postavile temelje za pomirenje. Bivša supruga Radojičića, sada uspešna žena koja se bavi nekretninama, sada s ljubavlju priča o Aleksandru kao divnom ocu. Njihovo dete Aja ima brata Filipa iz Jeleninog drugog braka, a zajedno sa Aleksandrom često provode vreme u srećnom okruženju.

Na dan Aleksandrova rođendana, Jelena je srdačno čestitala bivšem partneru, izražavajući zahvalnost što postoji i poželela mu zdravlje i sreću. Ovom gestom Aleksandra, koji se brine ne samo o svojoj biološkoj ćerki Aji, već i o sinu iz Jeleninog drugog braka, osvojio je simpatije ne samo porodice Melezović, već i šire javnosti, što su mnogi pohvalili na društvenim mrežama.

Sadašnji životni put bivše žene Aleksandra Radojičića odražava njenu lepotu i uspeh u poslovnom svetu nekretnina.

Preporučujemo