Milorad Dodik, ugledni političar iz Bosne i Hercegovine, vidi svjetlost svijeta 12. ožujka 1959. godine u prekrasnom gradiću Banjoj Luci. Ondje je i proveo svoje rane godine sa svojom obitelji, gdje je, uz mnoge obaveze, vrijedno radio i pridonio poljoprivredi obiteljskog gospodarstva. U isto vrijeme, nije zapostavio svoje obrazovanje i nakon uspješno završene osnovne škole, upisuje srednju poljoprivrednu školu u Banjoj Luci. Zatim, godine 1983., s ponosom stječe diplomu Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Beogradu, nastavljajući tradiciju rada s ocem i obiteljskim nasljeđem.

Istovremeno, Milorad Dodik blagoslovljen je s dvoje divne djece, kćerkom i sinom, čije obitelji sada broje i dragocjene članove, unučad. Gorica, Miloradova kćerka, izrasla je u posvećenu majku četvero djece i vjernu suprugu. Njezina školska staza vodila ju je kroz ekonomsku školu u Banjoj Luci prije nego što je nastavila svoje obrazovanje na prekrasnom otoku Cipru. Tijekom svoje karijere, radila je u medijskoj industriji prije nego što je, 2011. godine, preuzela odgovornu dužnost šefice kabineta aktuelne premijerke Željke Cvijanović, Ministarstva za ekonomske odnose i regionalnu suradnju Republike Srpske.

Gorica nije samo poslovna žena, već i osoba koja aktivno sudjeluje u životu svoje obitelji. Njezina prisutnost na društvenim mrežama, posebice na Instagramu, omogućuje nam da uđemo u njezinu svakodnevnicu i uživamo u isječcima njenog bogatog života. Ondje dijeli trenutke provedene sa suprugom Pavlom Ćorovićem, s kojim je blagoslovljena četverostrukim roditeljstvom – tri sina i kćerkom. Ova obitelj slovi kao uzor zbog svoje prisnosti i ljubavi prema putovanjima. Često kreću na obiteljske avanture i s oduševljenjem čuvaju uspomene iz svakog trenutka provedenog zajedno.

Gorica, čija se ljepota često spominje u medijima, osim izražajnog lica, oduševljava svojom vitkom figurom i prekrasnim tamnim crtama. Ona i njezin brat Igor s ponosom podržavaju svog oca i njegove političke napore. Nije iznenađujuće da ih podržavaju jer su imali privilegiju rasti u obitelji koja se ističe bogatstvom, zahvaljujući naporima njihovog oca.Dodikov sin, primjerice, postao je vlasnik nekoliko uspješnih tvrtki, čemu su doprinijeli očevi uspjesi i kontinuirana podrška. Ova obitelj živi u blagostanju i raskoši, zahvaljujući Miloradu Dodiku koji im je omogućio da žive na visokoj nozi, znajući cijeniti i podržavati vrijednosti koje su oblikovale njihovu izvanrednu obitelj.

Preporučujemo