Osim što je voditejka jednog od najprestižnijeg inajboljeg muzučkog takmičenja u regionu, lijepa Sanja Kužet je i porodična žena, a ona je još i posvećena svom vlastitom biznisu, koji je odlučila da pokrne prije određenog vremena.

Slobodna Dalmacija - Sanja Kužet, voditeljica showa 'Zvezde Granda', rodom  je iz Dalmacije: Kad god dođem tamo osjećaji prorade... A hoće li se  emisija početi prikazivati i u Hrvatskoj? Ne bi me iznenadilo
„To je sastavni deo mog života, svako slobodno vreme iskoristim na najpametniji način, za mene najpametniji, a to je da se bavim fizičkim aktivnostima“, objasnila je Sanja za domaće medije.

Sanja Kužet i pored svih obaveza koje ima, odlično zna da balansira između svoje proodice i svog posla.

IMALA JE 79 KILOGRAMA, PA SMRŠALA 18: Jelovnik Sanje Kužet kojim je dovela  svoju liniju do savršenstva
„Uspevam, vi dobro znate kada mi radimo, mi smo tu posvećeni sto posto, ali opet kada završimo taj talas snimanja imamo dovoljno slobodnog vremena da se posvetimo i nekim drugim stvarima. Meni je naravno porodica na prvom mestu, ali tu kada sve obavim što treba, sokići su tada prioritet koji mi je u ovom trenutku zabavan i nešto potpuno drugačije i novo i ispunjava me, tako da sam otvorila neko novo poglavlje i to me jako čini srećnom i uzbuđenom“, dodala je Sanja.

Ova lijepa voditeljka ima dva sina, koji nemaju problema sa njenim zanimanjem i poslom koji je ona izabrala.

SANJA KUŽET IMALA 79 KG, IZBACILA JE OVE NAMIRNICE I SMRŠALA 18! Voditeljka  priznala čega se ODREKLA i bilo joj je BAŠ TEŠKO!

„U principu to su muška deca tako da oni zaista ne mogu biti fascinirani kada se mama pojavi, oni mene doživljavaju kao svoju mamu i to je meni najnormalnije, oni sa tim žive i rastu, jedino im je neobično kada se vratim sa snimanja, pa me u kućnom izdanju vide sa šminkom i frizurom, eto to umeju da prokomentarišu“, zaključila je na kraju ova lijepa voditeljka.

Preporučujemo