Pjevačica je minimalno korigirajući prehranu uspjela smršaviti. Pjevačica Snežana Đuršić odavno ima višak kilograma, ali je njena transformacija iznenadila mnoge. Pjevačica je u kratkom roku vratila svoju figuru i smršavjela je čak 20 kg, otkrila je pjevačica i što najčešće jede, ističući da je veliki hedonist. No, ljeto je kad ima dosta sezonskog voća i povrća koje ona obilato koristi.

 

“Mislim da sam iz inata smršala. Što sam više nervozna i umorna, ja sam bolja i ljepša. Šalu na stranu, skinula sam se sa slatkiša i hljeba i eto. U ovo ljetnje vrijeme najradije spremam sataraš, to mi prija na vrućinama. Generalno sva laganija hrana, povrća mnogo, meso, i naravno voćne salate”, objasnila je pjevačica.

 

“Nemam pomoć, sama sam sebi nutricionista. Mada sam ranije koristila usluge nutricioniste. Svesna sam da ne treba da imam slatkiše i tijesta u svojoj ishrani, koje inače obožavam, pa kada se usudim da to sebi dozvolim, trudim se da to budu male količine. Vanja stvarno voli sve da jede. Šta god da spremim, oduševi se, ali izdvojiću moj čuveni sataraš, odnosno bećar paprikaš, to nam je omiljeno jelo.”, rekla je Snežana.

Preporučujemo