Cela javnost Srbije ali i Balkana je ostala u šoku kada se saznalo da je zatrudnela učesnica Zadruge 5 Viktorija Mitrović sa Markom Osmakčićem. Međutim, mnogi ne znaju da ova zadrugarka ima samo 2 godinu, a rođena je 23. oktobra 2000 godine.

Kada je Viki imala samo 12 godine, nju je u oltaru seoske crkve silovao sveštenik. Ona ga je prijavila a nakon sudskog procesa od dve godine sveštenik je završio u zatvotru. Roditelji su je ostavili kod babe i dede sa majčine strane kao bebu od nekoliko meseci. Njena majka je bila zaljubljenan u drugog čoveka i otišla je sa njim, a otac joj je bio u zatvoru. Tako su viki u selu othranili deda i baba koji su također imali jako težak život. U velikoj želji da pobegne od svega kroz šta je prolazila ona se udala sa nepunih 15 godina za svog maloletnog deška. Otišla je sa njim u inostranstvo i dobila je ćerku Miru. Ali, odlučila je da se razvede jer brak nije bio med i mleko, a vratila se u selo kod babe i dede naporno je radila kako bi othranila svoje dete s obzirom da njen muž nije plaćao alimentaciju. Ona još uvek nosi njegovo prezime Mitrović.

Mesec dana posle zavničnog razdovda na sudu, vViktorija je odlučila da uđe u rijaliti Zadruga kako bi zaradila novac za svoju ćerku i sebe. U tom periodu njenu ćerku čuvala je nejne tetka koja živi sa babom i dedom u selu. U rijalitiju viktorija je iznela svoju tešku životnu priču, ušla jje u komplikovanu vezu i borila se sa teškom depresijom jer ju je sve stiglo u rijaltiju sa samo dvadeset godina. Tako je sada učesnica Viktorija završila je u centru skandala jer je zatrudnela u rijalitju sa Markom Osmakčićem.

Sinoć je uradila test za trudnoću i obavestila Marka da je test za trudnoću pozitivan. Nakon toga je došlo do prave drame, a nakon svađe koja je izbila jer su se ukućani umešali u njihovu raspravu, odlučeno je da njih dvoje odu na Ostrvo i pokušavaju da se smire i pronađu rešenje.

Preporučujemo