Naša poznata i najljepša glumica svih vremena Lidija Vukičević se odlučila dotaći teme o svom izvanrednom izgledu, čak i u šestoj deceniji koju je već zagazila. Kako je i sama otkrila njena rutina trajes još od osmog razreda, a otkrila je i tajnu njenog izgleda :

Nova frizura, neprepoznatljiva, podmlađena glumica | Zabava | Zvijezde i tračevi
– Kada me pitaju koje sam godište, ja im kažem koje hoću. Pitaju me kako je moguće da u ovim godinama izgledam tako i tako i onda ja krenem da nabrajam šta ja sve koristim. Moja večernja rutina, čekao me muškarac ili ne, traje 20 minuta. Ali bez tuširanja, samo za lice – rekla je Lidija.

Lidija Vukićević (59) pozirala u bikiniju pa zabrinula pratitelje zbog jednog detalja
– Ja sam bolesno pedantna, higijena mi je na prvom mestu, ja krenem da pričam šta stavljam: aven vodu, antirid, pa kremu za vlagu kože, kremu za hidrataciju. To stvarno traje jer se za sve čeka 30 sekundi da se osuši. Ja od 8. razreda nisam preskočila večernju rutinu, kada sam najumornija ja uvek uđem u kupatilo i sređujem lice da bi legla u krevet – rekla je Lidija, pa dodala:

– Ne možete da krenete da se negujete u 30 godina, kasno je, ja to radim od osmog razreda, moja majka nas je to naučila, ona je uvek bila dama i uvek nas je učila nezi i higijeni.

Lidija Vukićević - Wikipedia

Lidija Vukićević je rođena u Kraljevu, 20. jula 1962 i poznata je srpska glumica i političarka. Bila je narodni poslanik Srpske radikalne stranke u koju se učlanila 2004. godine. Najbolje je poznata po ulozi Violete Popadić, kćerke glavnih junaka iz srpske serije Bolji život. Počela je da glumi i u filmovima od 1985. kada je dobila ulogu u Žikinoj dinastiji.

Preporučujemo